moskal Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na spota tez nie dotarlem bo nikt sie nie zaoferowal najlepiej - na spota jechac jak sie czegoś potrzebuje Umów sie z panem Poźkiem , bywa czesto na kabatach , podjedziecie na wirażową i ci zrobi logi
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na spoty sie jezdzi jak sie ma wolny czas - jak sie ma zajecia to sie nie jezdzi
poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Umów sie z panem Poźkiem , bywa czesto na kabatach już nie teraz praga :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany, ma ktos kogos w Wawie [lub okolicach] co mi wy***przy tlumik srodkowy i poprawi spaw na plecionce?
poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany, ma ktos kogos w Wawie [lub okolicach] co mi wy***przy tlumik srodkowy i poprawi spaw na plecionce? Paweł ? 504 020 182
HeresR32 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Umów sie z panem Poźkiem , bywa czesto na kabatach już nie teraz praga :kox: :kox: powiedz ze jeszcze na szmulkach
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany, ma ktos kogos w Wawie [lub okolicach] co mi wy***przy tlumik srodkowy i poprawi spaw na plecionce? Paweł ? 504 020 182 bede musial wlasnie przedzwonic.
poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 powiedz ze jeszcze na szmulkach ni c**ja nie wiem gdzie to jest
HeresR32 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 powiedz ze jeszcze na szmulkach ni c**ja nie wiem gdzie to jest stalow, brzezka, zabkowska i okolice, najciekawsze miejsce :gwizdanie: okolice wilenskiego, same asy tam mieszkaja
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 umowilem sie z Pawlem na piatek, wywalamy srodkowy, poprawiamy spawy (cos gdzies mi popuszcza) i przy okazji obgadamy temat fmic'a i nowego wydechu moze
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Umów sie z panem Poźkiem , bywa czesto na kabatach już nie teraz praga :kox: :kox: spotykasz się z Adasiem ? stalow, brzezka, zabkowska i okolice, najciekawsze miejsce :gwizdanie: okolice wilenskiego, same asy tam mieszkaja Znamy tam takiego pomarańczowego Asa.. kiedyś była gruba ryba :naughty:
moskal Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany, ma ktos kogos w Wawie [lub okolicach] co mi wy***przy tlumik srodkowy i poprawi spaw na plecionce? miałem byc pierwszy :naughty: :naughty:
letallec Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany, ma ktos kogos w Wawie [lub okolicach] co mi wy***przy tlumik srodkowy i poprawi spaw na plecionce? Za cicho w środku?
poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 umowilem sie z Pawlem na piatek, wywalamy srodkowy, poprawiamy spawy (cos gdzies mi popuszcza) i przy okazji obgadamy temat fmic'a i nowego wydechu moze Wciąż nie czuję presji do zmiany podpisu :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 12:29_________________________________________________ spotykasz się z Adasiem ? coś Ty, on ślepo zakochany
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany, ma ktos kogos w Wawie [lub okolicach] co mi wy***przy tlumik srodkowy i poprawi spaw na plecionce? Za cicho w środku? ano... ale Nosb twierdzi, ze moze wyjsc tak, ze nie zmieni sie za wiele, bo ten srodkowy za bardzo nie tlumi w B6, tylko 2 koncowe. Wciąż nie czuję presji do zmiany podpisu :naughty: :naughty: Twoj czas nadzejdzie
boberek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 umowilem sie z Pawlem na piatek, wywalamy srodkowy, poprawiamy spawy (cos gdzies mi popuszcza) i przy okazji obgadamy temat fmic'a i nowego wydechu moze w ząbkach sie umówiłes ?? to moze i ja podjade zobacze posmieje si etrochę
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 coś Ty, on ślepo zakochany Też bym się w niej pokochał..zakochał Adaś zaraz wpadnie z oburzeniem i będzie pstryczek w ucho
poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Adaś zaraz wpadnie z oburzeniem i będzie pstryczek w ucho coś Ty, on ślepo zakochany Też bym się w niej pokochał..zakochał Adaś zaraz wpadnie z oburzeniem i będzie pstryczek w ucho wygląd to nie wszystko :naughty:
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wygląd to nie wszystko :naughty: Nie pier**l
Rekomendowane odpowiedzi