ono Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 M3 vs Mustang GT Pfffff , wiedziałem że bejce są przereklamowane
moskal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie,mam pytanie.Czy podjął by się ktoś wyrezania u mnie w autku wskazników doładowania na słupku w rozsądnej cenie .Ja nie mam do tych spraw smykałki i zaraz bym coś spieprzył.Ponadto mobilizuję siły do zrobienia chipa i nie wim czy taki montaż to przed czy po lepiej robić?Pozdrawiam i czekam na ewentualnych chętnych. zrób sobie w kratce nawiewu , jest prościej
Kolkov Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie,mam pytanie.Czy podjął by się ktoś wyrezania u mnie w autku wskazników doładowania na słupku w rozsądnej cenie .Ja nie mam do tych spraw smykałki i zaraz bym coś spieprzył.Ponadto mobilizuję siły do zrobienia chipa i nie wim czy taki montaż to przed czy po lepiej robić?Pozdrawiam i czekam na ewentualnych chętnych. zrób sobie w kratce nawiewu , jest prościej właśnie, właśnie, prościej i estetyczniej
moro99 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Pany a mam pytanie Da sie zamontowac DV pupa do przodu - jaki bedzie efekt takiego zabiegu - da sie rozwalic zawor ? jakby pracowal silnik przy odwrotnym zalorzeniu ? szpece to niech mi ktos tez odpowie
moskal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Pany a mam pytanie Da sie zamontowac DV pupa do przodu - jaki bedzie efekt takiego zabiegu - da sie rozwalic zawor ? jakby pracowal silnik przy odwrotnym zalorzeniu ? szpece to niech mi ktos tez odpowie ja ci nie odpowiem lecz zadam pytanie : po kiego chója ????
moro99 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 bo nie chce zle zamontowac a nie wiem co zastane po "ostatnich specach"
kileeer Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 bo nie chce zle zamontowac a nie wiem co zastane po "ostatnich specach" kurde gadałeś z Bubą i nie mogłeś zapytać jak to się montuje?
moskal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 bo nie chce zle zamontowac a nie wiem co zastane po "ostatnich specach" a jak to mozna źle zamontować ??? masz 50% szans ze sie jebniesz :kox: :kox: boczne wyjscie do tipa , dolne do rury od turbo do smica:wink4:
ono Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Top Gear 16x04 Życzenia dla Kubicy - Napisy PL
Buba Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 SIema z rana Pany a mam pytanie Da sie zamontowac DV pupa do przodu - jaki bedzie efekt takiego zabiegu - da sie rozwalic zawor ? jakby pracowal silnik przy odwrotnym zalorzeniu ? szpece to niech mi ktos tez odpowie
moro99 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 siema jeszcze nigdy nie bylem w pracy przed 8:30 z wlasnej woli :\
Buba Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 siema jeszcze nigdy nie bylem w pracy przed 8:30 z wlasnej woli :\ ja wczoraj siedziałem 6 godzin dłużej w własnej woli
HeresR32 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 siema jeszcze nigdy nie bylem w pracy przed 8:30 z wlasnej woli :\ ja wczoraj siedziałem 6 godzin dłużej w własnej woli ja tylko 4
Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Panowie,mam pytanie.Czy podjął by się ktoś wyrezania u mnie w autku wskazników doładowania na słupku w rozsądnej cenie .Ja nie mam do tych spraw smykałki i zaraz bym coś spieprzył.Ponadto mobilizuję siły do zrobienia chipa i nie wim czy taki montaż to przed czy po lepiej robić?Pozdrawiam i czekam na ewentualnych chętnych. zrób sobie w kratce nawiewu , jest prościej właśnie, właśnie, prościej i estetyczniej Ja lubię na desce
Rekomendowane odpowiedzi