Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Pany, jest tu ktos z Wolomina i wpada na spoty ?\ mielibysmy z moskalem do odbioru 2 czujniki EGT (powinny sie do sedana zmiescic, do avanta na pewno).
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Siema, Słuchajcie ktoś coś kiedyś kupował u SIDA? jakieś opinie? chodzi mi o kpl hamulcy na przód...
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Słuchajcie ktoś coś kiedyś kupował u SIDA? Ja + masa innych ludzi.
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 tak patrze na te Brembo co chyba Ty mi kiedyś pokazałeś... jedyne co to jarzma trzeba znaleść...
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Fly... a jarzma do tego zestawu to gdzieś widziałęś czy tylko nowe? bo to wówczas troche zabawa się tworzy kosztowa
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Fly... a jarzma do tego zestawu to gdzieś widziałęś czy tylko nowe? bo to wówczas troche zabawa się tworzy kosztowa ja dostalem caly zestaw do SID'a do montazu, lacznie z jarzmami, srubami itd. niczego nie musialem dokladac. jeden minus jest taki, ze nie ma oslon blaszanych... i musze jakies wyrezac
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 o któryc osłonach mówisz? a na tym co mi pokazałeś wygląda na to że zacisk jest cały i nic nie trzeba robić z nim już.
malik Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Rezerwacja w Bierhalle zrobiona na dzisiaj na 19:00. Deklarować się kto będzie.
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady ;( no wiesz bajk..jak możesz... a już ci dzisiaj chciałem pokaząc że oska w dieslu 2.0 objeżdza tego twojego parcha co ma Q i 2.0 T w benzynie.. ;-)
kileeer Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 o któryc osłonach mówisz? a na tym co mi pokazałeś wygląda na to że zacisk jest cały i nic nie trzeba robić z nim już. Mówi o osłonach tarczy pewnie.
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 o któryc osłonach mówisz? a na tym co mi pokazałeś wygląda na to że zacisk jest cały i nic nie trzeba robić z nim już. oslony blaszane tarcz od wew. strony co Ty o tym zacisku piszesz? kupujesz od SID'a caly set - zaciski, jarzma, sruby, tarcze, klocki + przewody i montujesz... np. do moich zaciskow nie podchodza oslony z S4 B6 (tez 345mm) i musze cos wyrezac.
Rekomendowane odpowiedzi