Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ej, te piski to nie z kierownicy chyba :kox: Wczoraj wracałem do domu i cisza - zero skrzypienia.. Wieczorem pojechałem do Janek - w jedną stronę cisza... podjeżdzam na parking i jeb.. Na każdej nierówności, przy każdym skręcie, czy ruchu kierownicą.. Chyba to jednak wahacze Ale k**wa, czemu skrzypią jak stary zawias, od mrozu ? :kox: Nie przyjmuję, że czas na nie nadszedł
soolek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ej, te piski to nie z kierownicy chyba :kox: Wczoraj wracałem do domu i cisza - zero skrzypienia.. Wieczorem pojechałem do Janek - w jedną stronę cisza... podjeżdzam na parking i jeb.. Na każdej nierówności, przy każdym skręcie, czy ruchu kierownicą.. Chyba to jednak wahacze Ale ku***a, czemu skrzypią jak stary zawias, od mrozu ? :kox: Nie przyjmuję, że czas na nie nadszedł Mróż nic do tego nie ma. Poprostu zużywają się. Jak znajdziesz właściwy, to możesz mu smaru wstrzyknąć w gumę.
MoorPH Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak znajdziesz właściwy, to możesz mu smaru wstrzyknąć w gumę. Albo WD40
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 to są jednak kacapy prawdziwe chyba że to ichniejsza myjnia ...
moskal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: Palikot rzadzi http://www.gadu-gadu.pl/palikot-radzi-kaczynskiemu-4-piwa-przed-wpisem-na-blogu[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 09:55_________________________________________________Przed napisaniem tekstu cztery piwa. Pierwsze z myślą o sobie, drugie o Komorowskim i tu rozważania czy wąsy pomagają czy nie, trzecie z myślą o Tusku – jaki jest wstrętny, i czwarte piwo z myślą o seksie, czyli przeglądanie jakiejś gazetki - uprzejmie radzi Palikot Jarosławowi Kaczyńskiemu.
Reggi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ej, te piski to nie z kierownicy chyba :kox: Wczoraj wracałem do domu i cisza - zero skrzypienia.. Wieczorem pojechałem do Janek - w jedną stronę cisza... podjeżdzam na parking i jeb.. Na każdej nierówności, przy każdym skręcie, czy ruchu kierownicą.. Chyba to jednak wahacze Ale ku***a, czemu skrzypią jak stary zawias, od mrozu ? :kox: Nie przyjmuję, że czas na nie nadszedł U starego jak chwytałem za relingę bujałem to odgłosy jak ze skrzypiącego łużka w motelu Psikali mu tak WD w łączniki stabilizatorów i wahacze po czym nastała cisza..a później coś mu się wysrao
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ekstra :kox: No to projekt mi się opóźni..
Rekomendowane odpowiedzi