Nosfer Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Wezwanie było ze dziecko i pojechała jedna karetka a my jakby się okazało ze coś więcej. jak dojechaliśmy to okazało sie ze jeszcze pięcioro... Dobrze, że nie musieliście zwłok wyciągać. Z pożaru - nic przyjemnego..
marcinek81r Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Wezwanie było ze dziecko i pojechała jedna karetka a my jakby się okazało ze coś więcej. jak dojechaliśmy to okazało sie ze jeszcze pięcioro... Buba, Ty jesteś szoferem czy lekarzem? :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 :wallbash: :wallbash: Debili nie brakuję
Flyer Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Żona zadzwoniła do mnie wcześniej, mówiąc, że muszę natychmiast przyjecha do szpitala, bo jej matka jest w kiepskim stanie i nie przeżyje nocy. Powiedziałem "Dziś jest ważny mecz, mógłbym nie zdążyć do domu na czas." Odparła "Nie obchodzi mnie to, zawsze możesz nagrać kasetę i obejrzeć sobie później." Powinniście zobaczyć jej minę, kiedy zjawiłem się w szpitalu z kamerą i statywem...
MoorPH Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Żona zadzwoniła do mnie wcześniej, mówiąc, że muszę natychmiast przyjecha do szpitala, bo jej matka jest w kiepskim stanie i nie przeżyje nocy. Powiedziałem "Dziś jest ważny mecz, mógłbym nie zdążyć do domu na czas." Odparła "Nie obchodzi mnie to, zawsze możesz nagrać kasetę i obejrzeć sobie później." Powinniście zobaczyć jej minę, kiedy zjawiłem się w szpitalu z kamerą i statywem... :polew: :polew:
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Pany moj brat szuka a4 2.8Q Moze ktos cos polecic?? avant ,sedan aby taki silnik i manual... Rocznik powyzej 96 zeby byl juz ten 193KM silnik Bylbym wdzieczny
Korzeń Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ze szwajcarii kolega ściągnął pare tygodni temu za 18 kilo. Rok 2000 2.8Q
Kamyk Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Żona zadzwoniła do mnie wcześniej, mówiąc, że muszę natychmiast przyjecha do szpitala, bo jej matka jest w kiepskim stanie i nie przeżyje nocy. Powiedziałem "Dziś jest ważny mecz, mógłbym nie zdążyć do domu na czas." Odparła "Nie obchodzi mnie to, zawsze możesz nagrać kasetę i obejrzeć sobie później." Powinniście zobaczyć jej minę, kiedy zjawiłem się w szpitalu z kamerą i statywem... Fly, dooobre
Buba Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Buba idziesz dzisiaj na pogrzeb? ;( właśnie wróciłem... Wezwanie było ze dziecko i pojechała jedna karetka a my jakby się okazało ze coś więcej. jak dojechaliśmy to okazało sie ze jeszcze pięcioro... Dobrze, że nie musieliście zwłok wyciągać. Z pożaru - nic przyjemnego.. a myślisz że te dzieci były przytomne, same przyszły i o dobranocce rozmawialiśmy?? tutaj więcej fotek http://www.kppspblonie.pl/pozar_blonie_luty_2011.htm ale dzisiaj dobra wiadomość. auto naprawione, nie wiadomo co się wysrało. Jadę do Grigorija odebrać i może on coś wie
Kolkov Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 przybywaj, eSucza zaparkowana pod robotą czeka na swojego Pana
Buba Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 przybywaj, eSucza zaparkowana pod robotą czeka na swojego Pana jak się rozgrzeje to przyjadę bo na razie zamarzam
moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 siema bydlaki Buba co z eską ???? śmiga (daj boże) ???
Buba Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 siema bydlaki Buba co z eską ???? śmiga (daj boże) ??? Stary nie wiadomo co się stało. Odebrałem wczoraj od Grigorija, troche polatałem i nic. Dzisiaj rano do pracy to jechałem obsrany na maxa ale też nic się nie działo Na razie mam jeździć i obserwować. Sprawdzili ciśnieniowo układ i gdzieś wywaliło jakieś rurki przy odmie ale poza tym nic
moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stary nie wiadomo co się stało. Odebrałem wczoraj od Grigorija, troche polatałem i nic. Dzisiaj rano do pracy to jechałem obsrany na maxa ale też nic się nie działo Na razie mam jeździć i obserwować. Sprawdzili ciśnieniowo układ i gdzieś wywaliło jakieś rurki przy odmie ale poza tym nic no to za***iście bo juz sie martwiłem ze coś na powaznie sie wyjebalo :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi