moskal Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: a było sie kórwa ze mnie śmiać przez cały tydzień ??? teraz masz za swoje :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: a było sie kórwa ze mnie śmiać przez cały tydzień ??? teraz masz za swoje :kox: :kox: Po to jest weekend a z resztą wiedziałem, że tak będzie :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Moskal co tam dziś rezasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Moskal co tam dziś rezasz? tyskie w puszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 tyskie w puszcze Nie pogardziłbym.. Ale mam pół lodówki żubra (puszki), i po trochu pilsnera urq, carlsberga, lecha mocnego i chyba 1 harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Moskal co tam dziś rezasz? środekwaucie/zielone/tyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 środekwaucie/zielone/tyskie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 i fele założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 bajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 i fele założone no i się od razu szybko zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 i fele założone male za***iste :kox: Pany jest sprawa. Ktos sie orientuje czy vagiem sprawdzi co nie dziala w ukladzie samopoziomowania xenonow?? Bo podmienialem czujniki i sprawdzalem napiecie na kostkach no i wszystko wydaje sie ok Da rade to sprawdzic?? Moze silniczek lampy ktorys to powodowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Dzien można zaliczyć do udanych. Zderzak skleiłem do końca. Yato przeszły chrzest bojowy. Rozbieraliśmy w astrze zawiechę i dały rade. przy półośce tylko one dały rade Teraz można iść na browara :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :sick3: O k**wa dzielny jesteś, hafty i picie dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 imienimy mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 SIEMA BURAKI,MA MOZE KTOS NA STANIE POLAMANE KRATKI (GRILLE) DOLNA I GORNA DO B6????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 imienimy mam to zdrówka życzę... ja właśnie sączę browar popalając sziszkę..... poź już palił u nas więc wie że dobry towarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 imienimy mam To wszystkiego naj :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 imienimy mam zdrowia Pało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi