moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wreszcie zacznie jeździć ten gruchot ja sie przymierzam do wymiany zawiechy ale najpierw musze ten j**any wydech ogarnąć bo mnie wk***ia to pierdzenie a nie mam czasu na kanał wjechać wywal od razu środkowy , bedzie bajka , podjedz do mnie to ci pokaze jak gada :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Paździerza to masz w spodniach.... no to jestescie strasznie podobni :polew: yebłem z krzesła ragga i hornet, spóźnione ale serdeczne - wszystkiego dobrego chciałem poinformować, że od wczoraj na laczkach i felach letnich OOOO Szewczyk dało radę - w sumie bez cyrków, tylko umawiać się trzeba dużo wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wreszcie zacznie jeździć ten gruchot ja sie przymierzam do wymiany zawiechy ale najpierw musze ten j**any wydech ogarnąć bo mnie wk***ia to pierdzenie a nie mam czasu na kanał wjechać wywal od razu środkowy , bedzie bajka , podjedz do mnie to ci pokaze jak gada :naughty: :naughty: wystarczy ze Grigorij mi opowiadał Ja musze tylko flansze obspawać bo od walenia młotkiem w precaty spawy chyba puściły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wystarczy ze Grigorij mi opowiadał aaaa , to powiedział ze za głośno ???? w takim razie ostatni raz wpakował swoje tłuste dópsko do mojego auta :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 13:40_________________________________________________ Ja musze tylko flansze obspawać bo od walenia młotkiem w precaty spawy chyba puściły i bedzie ci ten dzwiek pasować ??? dla mnie była chójnia , miałem zrobione tak samo jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nie wiem jak u ciebie było słychać. z tyłu ładnie mruczy i pięknie turbiny gwiżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 uffff na wyjeździe do przodu 4:2 jest dobrze :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 zdjęcie z dzisiaj..makaroni z lucasem się bawią na stoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nie wiem jak u ciebie było słychać. z tyłu ładnie mruczy i pięknie turbiny gwiżdżą to samo ale teraz lepiej :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 zdjęcie z dzisiaj..makaroni z lucasem się bawią na stoku Łee tam.. sztuczny śnieg.. dziś jest 15stopni na + :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 zdjęcie z dzisiaj..makaroni z lucasem się bawią na stoku Makaron to ten drugi od lewej w szarej kurtce ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no coś zmizerniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 :hi: :sick3: :sick3: :sick3: Ja pier**le !!! nigdy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 :hi: :sick3: :sick3: :sick3: Ja pieprze !!! nigdy więcej Ja to chyba tak będę miał jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jechał ktoś z Was ostatnio do Wrocławia? Jakieś utrudnienia? Zastanawiam się czy jechać do Stolicy autem, czy LOTem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 leć Lotem..może jakąś stewardessę wyrwiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 i właśnie kupiłem bilet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to fota sprzed kilku lat, tera już dawno śniegu nie ma, a Makaron i Lukas mają wąsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 lukas i makaron usunęli sobie owłosienie na klacie i twarzy laserowo 2 lata temu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi