malik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Lukas, zmieniaj nagłówek na Promenadę. Ciepło już ma być. Co się będziecie przy śmierdzącym śmietniku w Arkadii kisić. a jaka Tobie robi to różnice Piotruś :decayed: Ależ olbrzymią! W końcu zobaczę Wasze mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No to za tydzień Z tego co wiem to kilka osób umówionych jest z TOMem77 w Arkadii po odbiór części, a aktualnie nie posiada samochodu, więc będzie musiał skorzystać z uprzejmości kogoś znajomego, żeby go podrzucił.. Więc gdybyśmy mieli jechać na Promenadę już dzisiaj to na pewno byśmy się rozjechali na dwa krańce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jutro z rana ustawiamy Promke, dziś juz nie ma co zmieniać bo sie rozjedzie na pół wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 co się znowu kłócicie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 co się znowu kłócicie nie wiem, jakoś przydupasów i pedalstwa nie trawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 co się znowu kłócicie nie wiem, jakoś przydupasów i pedalstwa nie trawię Cud, że jeszcze ze sobą nie skończyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 w takim musimy się zbakać taka moja koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 co się znowu kłócicie nie wiem, jakoś przydupasów i pedalstwa nie trawię Cud, że jeszcze ze sobą nie skończyłeś Ignoruję od tej pory Twoje posty. Są dla mnie od tej pory niczym kupa spuszczona w kiblu [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 15:14_________________________________________________ w takim musimy się zbakać taka moja koncepcja loguj się na FB tam szybciej się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 co się znowu kłócicie nie wiem, jakoś przydupasów i pedalstwa nie trawię Cud, że jeszcze ze sobą nie skończyłeś Ignoruję od tej pory Twoje posty. Są dla mnie od tej pory niczym kupa spuszczona w kiblu Drugi raz już mi to obiecujesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Eeee myślałem ze już promka . Ostatnio byłem w arkadii , strasznie śmierdzi gównem , bo pies filipka zasrał cały parking , powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mi tam jest wszystko jedno gdzie są spotkania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak będzie Promka, to może zacznę się częściej pojawiać [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:20_________________________________________________Pany, gdzie ja mogę ładnie umyć, wyczyścić w srodku i wypolerować czarną furę :?: - ale tak, żeby się świeciła jak psu jajca :kox: :decayed: Na supej specjalną okazję :wink4: Chodziłoby mi o jakś profesjonalną ręczną myjnię - ale taką, żebym nie zostawił tam majątku, bo z kasą krucho :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dzwon do PIXIego. Ja zgubiłem numer do tych chłopaków. Tylko to na alei krakowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Widzę, że spory o miejsce spotów stały się już tradycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Znowu ta syfiasta Arkadia. Czekam na Promkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 :przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 :przebiegly: :przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 :przebiegly: :przebiegly: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi