Kamyk Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 łopel :polew: :polew: ale cały czas PRZEPRASZA i to w czcionce 40 ??
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 nie opel, coś bardziej amerykańskiego na lachony :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 wszystkim Kali znów auto zmienił , nic już z tego nie rozumiem [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 15:20_________________________________________________A może widziałeś go Rychu w Ojca furze :gwizdanie:
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 wszystkim Kali znów auto zmienił , nic już z tego nie rozumiem [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 15:20_________________________________________________A może widziałeś go Rychu w Ojca furze :gwizdanie: ojciec by mial blachy KALI??
PIXI Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ojciec by mial blachy KALI?? Ja pitole , nie doczytałem
moro99 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 kali znowu furaka zmienil - na co ?[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 17:40_________________________________________________ok Buba opowiadaj skoro cie Kali spotkal na tej towarowej Moskal ?
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 miętkie faje jesteście, Kali poszedł w ślady oniaka, mustang w cabrio tylko kolor małomęski
moro99 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 miętkie faje jesteście, Kali poszedł w ślady oniaka, mustang w cabrio tylko kolor małomęski a tak tak - slyszalem ze oszczedniejszy od diesla
Kamyk Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 miętkie faje jesteście, Kali poszedł w ślady oniaka, mustang w cabrio tylko kolor małomęski a tak tak - slyszalem ze oszczedniejszy od diesla nie mogę się gościa na forum doczekać może znowu będzie ksero-drukarkę w dobrej cenie sprzedawać ... :decayed:
moskal Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 miętkie faje jesteście, Kali poszedł w ślady oniaka, mustang w cabrio tylko kolor małomęski a tak tak - slyszalem ze oszczedniejszy od diesla oszczedniejszy , przynajmniej "wzrokowo" bo fis pokazuje spalanie w galonach , od 7-miu do 9-ciu :decayed: nie mogę się gościa na forum doczekać może znowu będzie ksero-drukarkę w dobrej cenie sprzedawać ... :decayed: był dzisiaj na chwilke
Kamyk Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 pisał coś ? jo , ze bube spotkał :kox: no to się sporo napisał
moro99 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 zejdzcie z chlopaka on teraz na koniu jezdzi ... koniem ... kurde jakos nie brzmi to dobrze :\
Rekomendowane odpowiedzi