malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak tak czytam te zapowiedzi to chyba przywalę z Zamościa na Wasz spocik (2.5h i na miejscu) :polew: Angela - no chyba nie możesz pozostac obojętna wobec takich deklaracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zdjęcia grupowe ??? eeeee ale o co chodzi..... Znaczy się panie bez bikini taak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 malik.......moze wogole bez ubrania przyjde.....po co mi bikini :shocked: robcie zdjecia .... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 oj chlopaki ....wy normalnie jak male dzieci :polew:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 14:44 _________________________________________________ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 oj chlopaki ....wy normalnie jak male dzieci :polew:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 14:44 _________________________________________________ :polew: :polew: no bo faceci to takie duże dzieci ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 i jak niewiele wam potrzeba........ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 maktośklawiaturędosprzedaniabosięzaśliniłemizepsułamisięspacja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak juz Brynia to napisala my to erotomani gawedziarze jestesmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 i jak niewiele wam potrzeba........ :polew: tak niewiele .. a zarazem jak duzo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak juz Brynia to napisala my to erotomani gawedziarze jestesmy nie widze nic w tym zlego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak juz Brynia to napisala my to erotomani gawedziarze jestesmy nie widze nic w tym zlego coraz bardziej zaskakujesz .... oczywiscie pozytywnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No właśnie sami erotomani i erotomanki :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to że lato idzie to widać .... ale żeby takie obietnice i przeżekania padały na głownym forum :evil: Malik- cicha woda brzegi rwie :polew: Malik ierzesz statyw.. bo nie wiem czy mam brać?? na wszelki wypadek wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Malik ierzesz statyw.. bo nie wiem czy mam brać?? na wszelki wypadek wezmę Mam statyw, EOSa i dwa obiektywy. Oswietlenie zapewni stado xenonow spotowiczow. Pelna profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No i widzicie. Lekka motywacja i jak wszyscy dajecie radę Tylko moment! Jakie Wy grupowce bez bikini chcecie robić??? Weźcie popatrzcie na proporcje płci. Będziecie się ogry sami w bikini przebierać, a wtedy Spanky już nie będziesz taki chętny na oglądanie fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzisiaj zawitam do was na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No i widzicie. Lekka motywacja i jak wszyscy dajecie radę Tylko moment! Jakie Wy grupowce bez bikini chcecie robić??? Weźcie popatrzcie na proporcje płci. Będziecie się ogry sami w bikini przebierać, a wtedy Spanky już nie będziesz taki chętny na oglądanie fotek Wiciu może Ty jako pierwszy się przebieżesz ?? [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 16:32 _________________________________________________ Dzisiaj zawitam do was na spocik Zapraszamy serdecznie... chłopie lepiej nie mogłeś trafić... dzisiaj ma być grane bikini.... zobaczymy jak to będzie, czy obietnice zostaną spełnione.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No to zapowiada się niezły spocik ciesze się, że tak trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No, no, no. Są dwie rzeczy pewne: śmierć i to, że jestem hetero, więc żadne takie przebieranki nie wchodzą w rachubę. W tym obszarze nie ma zaufania. Poza tym mnie nie ma. Nie czytałeś? Pare stron temu, wczorajszej wypowiedzi adamooo? Jestem umówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wiciu nawet nie mam czasu się cofać ...... a co śmigasz na spocika toyotek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi