Flyer Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 ktos sie moze orientuje ile moze kosztowac kratka zderzaka s-line B6 -uzywka? na allegro nie moge znalezc a moze bede mial nowa do pogonienia.bede wdzieczny jesli ktos wie.pzdr jak masz prawa, to daj znac za ile... bo musze w wolnej chwili kupic.
Nosfer Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 ktos sie moze orientuje ile moze kosztowac kratka zderzaka s-line B6 -uzywka? na allegro nie moge znalezc a moze bede mial nowa do pogonienia.bede wdzieczny jesli ktos wie.pzdr No no allegro nie ma żadnej.. Sam szukam grilla bo z za 500zł z ASO to mi się nie podoba tak bardzo
Nosfer Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a tak w ogóle, to wiecie, co nie ?? No chyba dzisiaj nie zasnę :gwizdanie:
MRoger Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 ktos sie moze orientuje ile moze kosztowac kratka zderzaka s-line B6 -uzywka? na allegro nie moge znalezc a moze bede mial nowa do pogonienia.bede wdzieczny jesli ktos wie.pzdr No no allegro nie ma żadnej.. Sam szukam grilla bo z za 500zł z ASO to mi się nie podoba tak bardzo W OBI znajdziesz za 200, 250 zł w promocji ... teraz sezon więc ceny konkretne
Buba Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a tak w ogóle, to wiecie, co nie ?? No chyba dzisiaj nie zasnę :gwizdanie: ja pije od kilku dni :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a tak w ogóle, to wiecie, co nie ?? No chyba dzisiaj nie zasnę :gwizdanie: ja pije od kilku dni :gwizdanie:
hornet Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Nie wiedziałem że mamy nową matematykę w PL :polew: :polew:
Kolkov Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Chwila, chwila... Podobno koniec świata był? A czemu o tym nic nikt nie pisze!!!! Skąd ja mam się takich rzeczy KU*WA dowiadywać??? Na interie mam się przelogować??? No, weźcie sie ogarnijcie!!! nie słyszałeś, że mieli problemy techniczne i musieli przełożyć? Dżizas tefałenu nie oglądasz?
Kamyk Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 :polew: :polew: :polew: ale pojeby Poziu, młoda pyta, czy to video z poprzedniej imprezy ... vide - na grillu tak nie będzie ???
hornet Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Po Polsku part #2 :polew: :polew: W tym roku w castle będzie lepsza ro***erducha
Rekomendowane odpowiedzi