letallec Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Czy osoba powaznie zainteresowana moze podeslac mi na PW swoj nr telefonu. Zadzwonie, opowiem o co chodzi i ustalimy szczegoly
Nosfer Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Normalnie bym polecił Norbiego, ale ten to kosi kasę.. :kox:
Kamyk Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 hehe a spierdo;li... znaczy spadłem w sumie nie z wysoka ale centralnie na beton na plecy i jak by mało było to jeszcze na deskę stojącą na kant, i moje kręgi skapitulowały no co Ty gadasz? Mówiłem Ci żebyś najebany się w Mikołaja nie bawił i po dachach nie łaził zrastaj się szybciutko hehe pierwsze co zrobili w szpitalu to krew na promile pobrali ale ku zdziwieniu ogólnemu 0,0 e myślę że w przyszłym tygodniu będzie można się spokojnie z alkoholizować cie cholera - a ja byłem przekonany, że Górale to nie pękają ...... (zdrowiej chopie, zdrowiej i 3m się)
Góral.tz Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 cie cholera - a ja byłem przekonany, że Górale to nie pękają ...... (zdrowiej chopie, zdrowiej i 3m się) hehe no tam w dwóch miejscach to tak jak by w ogóle 15 dni od feralnego lotu a ja sie zastanawiam czy na spota nie podjechać
Wandej Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ale urwał ...... pewnie myslal ze samica
HeresR32 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 hahaha niech sie cieszy ze antylopa nie pochylila poroza do przodu bo akurat dostal by w glowe albo pluca :gwizdanie:
letallec Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Normalnie bym polecił Norbiego, ale ten to kosi kasę.. :kox: On już był. I teraz jak zapalam światło w klopie to się wyłącza lodówka, a sąsiad ma za darmo podgrzewana podłogę. Zart oczywiście . Pewnie ma dość odlegle terminy, a ja muszę mieć szpeca na już.
Aydaho Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest
soolek Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest
moskal Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest
Reggi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest jestem za
soolek Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest jestem za PRZEGŁOSOWANE. Zmieniamy miejscówkę.
Kamyk Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest Lucas - może zmiana na ARKADIE już co ? zimno jak ch...uj jest jestem za PRZEGŁOSOWANE. Zmieniamy miejscówkę.
krzyniek Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ni h*ja ! czyli nie przegłosowane
Aydaho Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ni h*ja ! to ja pier**le - nie jade i czekam na premiere OS 5
Lukas Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 jutro zmieniamy na Arkadię dziś nie ma co już wprowadzać bałaganu.
Reggi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Panowie może ktoś mi wrzucic z Etki zrzut gdzie jest filtr węgla aktywnego w A6 C5 ?
Rekomendowane odpowiedzi