Nosfer Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 siema warszawiaki, gdzie u was jest jakaś dobra hamownia która daje realne wyniki ? sportmile Piaseczno jeszcze jak byś mi powiedział czy niskim e30 tam wjadę ? czy muszę podnieść ? Wjeżdżają wózki z tesco, to biemdablju też wjedzie..
Prezes85 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć Masz tu gościa który za rozsądną cenę wyczyści ci furę na błysk,pozatym można z nim negocjowac cenyhttp://www.carwellness.pl/
moskal Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 siema warszawiaki, gdzie u was jest jakaś dobra hamownia która daje realne wyniki ? sportmile Piaseczno jeszcze jak byś mi powiedział czy niskim e30 tam wjadę ? czy muszę podnieść ? mysle ze nie bedzie problemu , najwyżej widlakiem cie włoży na rolki , widlak jest na wyposażeniu warsztatu http://pl-pl.facebook.com/sportmile - zapytaj adama [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 06:44_________________________________________________Ragga na czerwono ??? - sypneły sie prezenty z okazji obrony pracy CBzL ??? :naughty:
lukaszr Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Czerwony dostał kopertę to i kolor się znalazł
hornet Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Czerwony dostał kopertę to i kolor się znalazł Proszę i wyszło szydło z worka.... Ja nie daję... ja biorę
Reggi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Ragga[/b][/color] na czerwono ??? - sypneły sie prezenty z okazji obrony pracy CBzL ??? :naughty Miałem po nowym roku, zgłosić..ale wyszło w toku Czerwony dostał kopertę to i kolor się znalazł Hugo się boi żeby nie załapać bolca w oponę pod uczelnią :naughty:
Buba Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 czyli już nie będzie można mu obrabiać d*py na klubowym BTW co CBzL?? Jakiś skrót od agentury?
poziek Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 BTW co CBzL?? Jakiś skrót od agentury? Jest to moja autorska nazwa dla Prezesa. CBzL to Czerwony Bolec z Lublina.
PIXI Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Makaron wszystkiego najlepszego
Reggi Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Adrian dużo zdrowia i setki nieślubnych dzieci
bajk Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Mariano Italiano najlepszego
kamil24pl Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Witam panowie zna może ktoś z was gościa który podaje sie jako Flyer podobno nazywa się MICHAŁ DUSZCZYK. okradł mnie i potrzebuje pomocy. wiem ze jest z warszawy i ze udziela się na forum.
truckmaniac Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Witam panowie zna może ktoś z was gościa który podaje sie jako Flyer podobno nazywa się MICHAŁ DUSZCZYK. okradł mnie i potrzebuje pomocy. wiem ze jest z warszawy i ze udziela się na forum.
Reggi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 :sick3: :sick3: :sick3: Witam panowie zna może ktoś z was gościa który podaje sie jako Flyer podobno nazywa się MICHAŁ DUSZCZYK. okradł mnie i potrzebuje pomocy. wiem ze jest z warszawy i ze udziela się na forum. :polew: :polew: Ja jebie.. chcesz numer telefonu ? A tak całkiem na serio to przedstaw okoliczności faktu, a nie rzucasz hasłami
kamil24pl Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no ja też jebie. numer to ja mam. a co do faktów to nie mam 600zł. a jak chcesz więcej to proszę bardzo; koleś wysłał mi licznik z s4 b7, podobno sprawny na 100% . powiedział ze dał za niego 700zł , próbował go wstawić do jego b6 ale jego elektryk nie dał rady bo jego pin jest 4 cyfrowy a w b7 jest 5 cyfer , a licznik podobno jest z samochodu demonstracyjnego czy coś takiego , ale pin do niego ma i na 100% podejdzie do mojego a4 b7 (disel) i tanio mi go odsprzeda. a na prawdę było tak wysłałem mu kasę po ponad tygodniu przyszedł licznik. lekko porysowany zawiozłem go do elektryka który nie jeden licznik juz ogarniał on jak go zobaczył i powiedział ze jedyny problem to może być taki ze może przekłamywać prędkościomierz ale nie musi. więc do roboty ma początku wpięcie pod moje auto licznik się świeci wszystko ok, następnie przystąpił do kopiowania całego programu licznika żeby mieć kopie zapasową całego systemu, i tu mały problem bo licznik nie przyjmuje niczego tylko można odczytać stany , przebieg (0km) itp. diagnoza licznik uwalony dla upewnienia zabrał go do domu rozebrał i powiedział ze jest przepalona płytka i jeden jakiś rezystorek. wiedz dzwonie do kolesia i mu to mówię , on na to ze nie ma problemu odsyłam licznik do jego elektryka do którego flyer dał numer on mówi ze ten licznik został kupiony za 200zł pochodził ponoć z odpadu produkcyjnego i próbowali go zgrać do b6 ale lipa wyszła. dzwonie do flyer on mówi ze nie ma problemu i odeśle mi kasę za licznik. czekam 1.5 tygodnia i nic dzwonię pytam o pieniądze mówi mi ze żle się czuje i nie może rozmawiać dzwonie parę dni póżniej i gość mówi mi ze był w szpitalu ma problemy rodzinne bierze 2 tygodnie wolnego z pracy żeby wszystko wyprostować itp ale kasę mi wyślę i w poniedziałek będzie na kącie. ja na to w porządku nie ma problemu. dzwonie cały tydzień i nic albo wyłączony albo nie odbiera. wysłałem kolegę z warszawy na adres z którego wysłał licznik okazuje się ze na danym adresie jest budynek w którym jest pełno jakiś firm ul. domaniewska 49c mówię do kolegi żeby się nie fatygował i nie chodził z firmy do firmy rozpytując bo to mi zaproponował. chcę tą sprawę załatwić normalnie. a jak mi nie odda kasy to będąc warszawie sam podjadę na ten adres. a tak po za tym to nie ma jak kolega z klubu co doradzi coś taniej odsprzeda i delikatnie wych...ja. nie kłamie nie ściemniam bo nie mam po co napisałem jak było.[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 15:03_________________________________________________widzę ze kolegów ma dużo. jak was powykręca to ciekawe co powiecie. (kolejny) ,(o co mu chodzi)
Musashi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Witam panowie zna może ktoś z was gościa który podaje sie jako Flyer podobno nazywa się MICHAŁ DUSZCZYK. okradł mnie i potrzebuje pomocy. wiem ze jest z warszawy i ze udziela się na forum. 1. nie powienienes rzucac nazwiskami na forum. 2. nie powinienes rzucac oskarzen - to jest naruszenie prawa. 3. jaka jest gwarancja ze twoj elektryk nie puscily dymu z zegarow?
kamil24pl Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 a co do sądu może mnie podasz ??? ja stwierdzam fakty które pózniej potwierdził elektryk Flyera a sam Flyer zaproponował zwrot pieniędzy. a jak to się nazywa fachowo czy przywłaszczenie pieniedzy czy złodziejstwo jedno i to samo wychodzi na koniec. co do dymu to jak się nie doczytałeś to przeczytaj wszystko jeszcze raz. ciekawy jestem jakiego dymu można się spodziewać po podłączeniu zegarów do samochodu mógłbyś mi to wyjaśnić.
Nosfer Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Przestań się sadzić.. Co niby mam do niego jechać i zapytać "o co chodzi z tymi zegarami?" Poszukaj użytkownika, napisz mu PW, dzwoń pisz - nie wiem.. Może jest na krawędzi życiowej i ma w głęboko w pupie jakieś tam zegary i wszystko inne dookoła.. Jak chcesz to idź na policje, w tym kraju można.. Masz do niego numer - czego od nas oczekujesz? Co to nasz syn jest, że za niego odpowiadamy? - a może kłamiesz ? Skąd mamy wiedzieć. Pod adresem są firmy, bo pewnie wysyłał je z firmy.. nie knuj intryg.. Rozumiem, że Cię nosi, ale co mamy poradzić..
kamil24pl Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 sory (koledzy) hehe za knucie intryg. no wiecie tak nudziło mi się. i nie miałem co robić to sobie taką głupotę wymyśliłem. myślałem ze to wasz jakiś kumpel jest. i coś poradzicie. sprawę sam se załatwię. zamykam temat przepraszam za zamiszanie
Rekomendowane odpowiedzi