wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 musze sie napic ..... [/i] Zazdroszczę Ci. U mnie za picie w pracy wywalają z roboty . Wiem, ze powino iść do strefy śmiechu, ale nie mogłem się powstrzymać: Sposób na nieudany dzień w pracy Jeżeli miałeś nieudany dzień i wydaje Ci się, że nienawidzisz swojej pracy, spróbuj tego: 1 - W drodze powrotnej do domu zatrzymaj się w pobliżu apteki. Wejdź do środka i zainteresuj się termometrami na składzie. 2 - Kup rektalny (analny) termometr firmy Johnson & Johnson. Ważne jest byś się nie pomylił - musisz kupić termometr tylko firmy Johnson & Johnson! 3 - Kiedy przyjdziesz do domu - zamknij drzwi na klucz. Zasuń zasłony i wyłącz telefon, żeby nikt ci nie przeszkadzał w terapii. 4 - Ubierz się w ulubioną odzież - na przykład w dres Adidasa albo kostium od Versace i połóż się swobodnie na łóżku. 5 - Otwórz opakowanie i wyjmij termometr. Ostrożnie odłóż termometr na stolik nocny tak, by się nie zbił. 6 - Wyciągnij instrukcję obsługi termometru i przeczytaj ją. Zwróć szczególną uwagę na akapit na samym dole strony pisany drobnym maczkiem: "Każdy rektalny (analny) termometr wyprodukowany w firmie Johnson & Johnson, podlega indywidualnej kontroli." 7 - Teraz zamknij oczy i powtórz cicho w myśli pięćdziesiąt razy: "Jaki jestem szczęśliwy, że nie pracuję w dziale kontroli jakości firmy Johnson & Johnson!" Polewam do tej pory i oczywiście jestem szczęśliwy. :polew:
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Podjadę dziś moim dzikim smokiem...... :grin:
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 no dobra przyznawać się kto oddał na mnie głos zamiast na pozycję "Poziek nigdzie nie jedzie" !!! :bicz: narazie proszę później zacznę się dowiadywać !!
Lukas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 dla malo zorientowanych dzisiaj SPOT o 19 musze sie napic jest okazja pozegnanie Pozka cześć 4
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 musze sie napic jest okazja pozegnanie Pozka cześć 4 dobrze ze nie wyjezdza za miesiac bo wtedy było by duze prwdopodobienstwo uczestnictwa w czesci XX ... a moze i nawet XXX ... :polew:
ono Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Norbi była mała zajawka w raporcie turbo. Jezuuu aby do piątku hyhy.... pożegnanie Poźka .... ostatnie starcie hyhyhyhy
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Norbi była mała zajawka w raporcie turbo. Jezuuu aby do piątku hyhy.... pożegnanie Poźka .... ostatnie starcie hyhyhyhy dzień sądu ostatecznego
letallec Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hello Ale dzisiaj trzeba bedzie stanac w innym miejscu niz tydzien temu. Nie chce spedzic 1.5h w myjni zeby doczyscic ten syf spadajacy z lipy
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hello Ale dzisiaj trzeba bedzie stanac w innym miejscu niz tydzien temu. Nie chce spedzic 1.5h w myjni zeby doczyscic ten syf spadajacy z lipy Nie stawaj pod lipą
lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mam ludzi bez mgr i lepiej sobie radzą niż ci co byli z mgr .... ale jak coś szukasz to wal śmiało tylko prosil podaj to postaram Cię gdzieś wrzucić, w końcu poznało się trochę ludzi Ja będę szukał teraz nowego zajęcia - może masz coś na oku dla mgr inż po polibudzie ????? :grin: :grin:
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mam ludzi bez mgr i lepiej sobie radzą niż ci co byli z mgr .... ale jak coś szukasz to wal śmiało tylko prosil podaj to postaram Cię gdzieś wrzucić, w końcu poznało się trochę ludzi Ja będę szukał teraz nowego zajęcia - może masz coś na oku dla mgr inż po polibudzie ????? :grin: :grin: dawaj cv na maila albo napisz na pw `
poziek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hornet może jakaś małą agencje pracy otworzysz ?? :polew:
lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 dawaj cv na maila albo napisz na pw ` Zagaimy na spociku dzisiaj.[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2007, 10:42 _________________________________________________ Hornet może jakaś małą agencje pracy otworzysz ?? :polew: A nie lepiej zebrać się w klubie i otworzyć jakąś spółkę ? :polew:
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Od której dzisiaj jest ekipa na Torwarze ?
Lukas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 małą agencje pracy nie do konca musi byc pracy
poziek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Luuukassssssss :polew: :polew: ty mały, "lekki" dziku !! [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2007, 10:48 [hr
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Od której dzisiaj jest ekipa na Torwarze ? Zwyczajowo od 19,00
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Spoko, dziś przyjadę, w końcu wykombnowałem wolny czas
SebMis Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hello Ale dzisiaj trzeba bedzie stanac w innym miejscu niz tydzien temu. Nie chce spedzic 1.5h w myjni zeby doczyscic ten syf spadajacy z lipy nie panikuj, tak źle nie było, popatrz na to cudo koreańskiej inżynierii jak fartownie zaparkowało:
Rekomendowane odpowiedzi