Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie bangladzi już ten linior, Raga wklej przykładowe fotki pupek które tam były Ty masz talent w tej kwestii.
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie bangladzi już ten linior, Raga wklej przykładowe fotki pupek które tam były Ty masz talent w tej kwestii. działa działa
mgtan Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie bangladzi już ten linior, Raga wklej przykładowe fotki pupek które tam były Ty masz talent w tej kwestii. flasha i jave sobie update zrób i będzie działać
AndyN Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Yoł, Białołęka, Tarchomin i okolice: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10942837,Trasa_AK_do_rozbiorki__Bedzie_ogromna_przebudowa.html :polew: :naughty: :kox:
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Yoł, Białołęka, Tarchomin i okolice: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10942837,Trasa_AK_do_rozbiorki__Bedzie_ogromna_przebudowa.html :polew: :naughty: :kox: już ryją po bokach ..a tak się wczoraj zastanawiaęłm po co takie ogromne place po bokach mostu wykarczowali będzie c**jnia totalna
hornet Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Yoł, Białołęka, Tarchomin i okolice: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10942837,Trasa_AK_do_rozbiorki__Bedzie_ogromna_przebudowa.html :polew: :naughty: :kox: już ryją po bokach ..a tak się wczoraj zastanawiaęłm po co takie ogromne place po bokach mostu wykarczowali będzie c**jnia totalna aż zobaczę w sobotę :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie bangladzi już ten linior, Raga wklej przykładowe fotki pupek które tam były Ty masz talent w tej kwestii. działa działa Działa, działa fakt na telephonie mi nie bangladziło
soolek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Okolice Zakopca. Chyba tylko tutaj śnieg mamy aktualnie. Pada codziennie od soboty.
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Drifting on the snow chyba "parking in the snow" :decayed:
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox:
PARAF Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: kiedyś byłem u takiej okulistki - ona mi zaglądała w dno oka a ja jej w dno miseczek
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: to gdzie ona ci grzebała jak miałes cycki na uszach ??? w pępku ????
letallec Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: z tego opisu wynika ze chyba nie zrozumiales jej intencji
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: z tego opisu wynika ze chyba nie zrozumiales jej intencji nie lubie blondynek...
letallec Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: z tego opisu wynika ze chyba nie zrozumiales jej intencji nie lubie blondynek... Ja tez. Ale dla jednorazowych akcji kolor wlosow nie ma znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi