Norbi Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 10 lat i samej jej w domu nie zostawie na tak długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Boisz sie ze dziadkiem zostaniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Boisz sie ze dziadkiem zostaniesz? zobaczysz jak to jest jak sam zapniesz fotelik z tylu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Boisz sie ze dziadkiem zostaniesz? zobaczysz jak to jest jak sam zapniesz fotelik z tylu ;-) Mam 3 letnią córkę. Kolejne w planach. Niby po co Q7 kupiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Boisz sie ze dziadkiem zostaniesz? zobaczysz jak to jest jak sam zapniesz fotelik z tylu ;-) Mam 3 letnią córkę. Kolejne w planach. Niby po co Q7 kupiłem? haha - moja ma 2,5 i mam taki sam plan, tymbardziej ze mloda ostatnio dosc czesto i regularnie pyta sie "tato a kupisz mi siostrzyczke jak ma jagoda i kajtek?" kajtek i jagoda to blizniaki, jej rowiesnicy ze zlobka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Boisz sie ze dziadkiem zostaniesz? zobaczysz jak to jest jak sam zapniesz fotelik z tylu ;-) Mam 3 letnią córkę. Kolejne w planach. Niby po co Q7 kupiłem? haha - moja ma 2,5 i mam taki sam plan, tymbardziej ze mloda ostatnio dosc czesto i regularnie pyta sie "tato a kupisz mi siostrzyczke jak ma jagoda i kajtek?" kajtek i jagoda to blizniaki, jej rowiesnicy ze zlobka No to musisz się postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Boisz sie ze dziadkiem zostaniesz? zobaczysz jak to jest jak sam zapniesz fotelik z tylu ;-) Mam 3 letnią córkę. Kolejne w planach. Niby po co Q7 kupiłem? haha - moja ma 2,5 i mam taki sam plan, tymbardziej ze mloda ostatnio dosc czesto i regularnie pyta sie "tato a kupisz mi siostrzyczke jak ma jagoda i kajtek?" kajtek i jagoda to blizniaki, jej rowiesnicy ze zlobka No to musisz się postarać no szukam na allegro i ebayu ale nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no szukam na allegro i ebayu ale nic nie ma no to nie szukaj po alledrogo tylko :sexinbed: ---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:42 ---------- 10 lat i samej jej w domu nie zostawie na tak długo. ja powiem tylko tyle :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ma ktoś możliwość sprawdzenia w ETCE numeru kompresora klimatyzacji do V6 TDI (A4 B6, 2004 r.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mam takie głupkowate pytanie. Jak nie uszkadzając niczego wymienić żarówkę w pakiecie oświetlenia, pod fotelem pasażera ( oświetlenie gdy otworzy się drzwi z tyłu), Bo wszystkie ładnie schodzą, ale te dwa tylne się nie dają w ten sam sposób. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Cześć ludziska, :!: Czy zna ktoś restaurację VALADIER na ul. Łowickiej w Wawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunny54 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 jasne:) Państwowa Inspekcja Sanitarna:):) czy jakoś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 jasne:) Państwowa Inspekcja Sanitarna:):) czy jakoś tak? To znasz czy nie? Nie jestem z Inspekcji. To jest jakaś wporzo restauracja? A może znasz właściciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunny54 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 wnętrze fajnie urządzone, lokalizacja też nie głupia, ale nie byłem tam niestety więc nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 wnętrze fajnie urządzone, lokalizacja też nie głupia, ale nie byłem tam niestety więc nie pomogę. Pytam, bo bardzo możliwe, że będę miał przyjemność poznać właścicielkę w sądzie i chciałbym się czegoś dowiedzieć o przeciwniku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunny54 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 wnętrze fajnie urządzone, lokalizacja też nie głupia, ale nie byłem tam niestety więc nie pomogę. Pytam, bo bardzo możliwe, że będę miał przyjemność poznać właścicielkę w sądzie i chciałbym się czegoś dowiedzieć o przeciwniku.. uuuuuuuu, na szczęście mnie nie próbowali załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Spotujecie się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi