troudyl Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Poziek ale ty masz wyobraźnie i marzenia przecież sam się możesz cmoknąć w klape bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 czy ktoś z łomianek wybiera się na spota jutro lub za tydzień? Bo mam sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Hi, czy napływowi forumowicze z innego woj. są mile widziani....? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ale ludu było:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dwóch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Siemano Norbiak prawie zgadłeś wspaniała 7-ka ...aż tylu dziś nas było . Tydzień temu nikt po za podjum nie dotarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To źle się dzieje, trzeba wrócić na Torwar, tam zawsze było w płytę chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hi,czy napływowi forumowicze z innego woj. są mile widziani....? Pzdr. Tu są tylko tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hi,czy napływowi forumowicze z innego woj. są mile widziani....? Pzdr. Tu są tylko tacy Hmm, ja myślałem, że wy tam wszyscy ze Złotej pochodzicie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ze złotych tarasów co najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ok, to obserwuję wątek i postaram się na najbliższym zjawić i poznać Was. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku323 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema. Wybieram się moim nadpaleńcem do was i mam takie małe pytanko… czy ktoś jest dość kumaty na tyle żeby powiedział mi co mam zjebane pod maską? Ewentualnie podpiąć go pod kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To źle się dzieje, trzeba wrócić na Torwar, tam zawsze było w płytę chłopa nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ok, to obserwuję wątek i postaram się na najbliższym zjawić i poznać Was.Pzdr. Nie warto ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- To źle się dzieje, trzeba wrócić na Torwar, tam zawsze było w płytę chłopa nie może być No mówię Ci powagą, bywałem nawet częściej niż teraz, a to kufa mega wyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ok, to obserwuję wątek i postaram się na najbliższym zjawić i poznać Was.Pzdr. Nie warto Nie ma to jak otwartość na nowych Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hmmm.... widzę, że mocno zachęcająco to wygląda dla nowych być może kolegów .... Wy znacie się nawzajem lepiej więc mogę tylko wierzyć na słowo...... Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wijar , nie pękaj - kwiatków się spodziewałeś przyjedź parę razy na spota i będziesz wiedział o co kaman . Siema śmietanka Norbiak ,trza do Lucasa nasmarować .... może zmieni na TORWAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Buahahahaha, żadnych kwiatków .... co najwyżej ustawka na jakieś piffko bez autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi