tomi790 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak z jutrzejszym spotem? jak załatwisz telebim to pewnie parę osób przyjedzie
Góral.tz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak z jutrzejszym spotem? jak załatwisz telebim to pewnie parę osób przyjedzie a co byś chciał oglądać na tym telebimie?
tomi790 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak z jutrzejszym spotem? jak załatwisz telebim to pewnie parę osób przyjedzie a co byś chciał oglądać na tym telebimie? zgaduj a) dobranockę dziennik c) mecz Polska - Rosja d) a co to jest telebim
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Denerwujący jest ten papier toaletowy na stadionie w Poznaniu... Ciężko się zamiata ?
Góral.tz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak z jutrzejszym spotem? jak załatwisz telebim to pewnie parę osób przyjedzie a co byś chciał oglądać na tym telebimie? zgaduj a) dobranockę dziennik c) mecz Polska - Rosja d) a co to jest telebim no aż tak Cię nie znam ale pewnie a
tomi790 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak z jutrzejszym spotem? jak załatwisz telebim to pewnie parę osób przyjedzie a co byś chciał oglądać na tym telebimie? zgaduj a) dobranockę dziennik c) mecz Polska - Rosja d) a co to jest telebim no aż tak Cię nie znam ale pewnie a quwa i zgadłeś ale tylko Gumisie - i mistrz kina akcji Tołdi rządzi
Góral.tz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 quwa i zgadłeś ale tylko Gumisie - i mistrz kina akcji Tołdi rządzi :polew:
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Pije ktoś coś w piątek? Bo nie wiem czy na moto wsiadać i A2 do berlina testować, czy się opić. Po Rumunii w weekend trochę mi się nie chce moto w długie trasy ... Na parę dni ...
Norbi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Pije ktoś coś w piątek?Bo nie wiem czy na moto wsiadać i A2 do berlina testować, czy się opić. Po Rumunii w weekend trochę mi się nie chce moto w długie trasy ... Na parę dni ... Przecież wiesz,że ja zawsze piję...
Góral.tz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Pije ktoś coś w piątek?Bo nie wiem czy na moto wsiadać i A2 do berlina testować, czy się opić. Po Rumunii w weekend trochę mi się nie chce moto w długie trasy ... Na parę dni ... na ursynowie się pije co dzień więc i piątek będzie pite hehehehe autostrady kiblem trącą ,,,,,Prokuratura na kluczowej drodze. Nasypy zbudowane z sedesów? - Drogi - najnowsze informacje z polskich dróg - Dziennik.pl będą rozbierać więc lepiej popij
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Pojedynczo. Bo nie mogę się zdecydować u kogo będę pił ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- Nareszcie sensowny sposób zamieszczania zdjęć na forum, a nie pitolenie o szopenie <br /><br />
PIXI Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wit.s ciekaw jestem jak bym dojechał .... po za tym frekwencja na spotach bez meczu jest No chyba że na Torwar do Pozia
Rekomendowane odpowiedzi