Gość Murzyn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 oj norbi, norbi - podpytaj Pozia, o ktorej wylecialem od niego - niedowiarek jeden
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czas przejazdu się zgadza To, że coś tam z eską Nrobiego to było po :drunk: wiec nie ma o czym mówić
NIKFAN Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Malik, fotki pierwsza klasa, widziałem podobną akcję - tylko nie miałem aparatu ze sobą zeby fotki zrobić. Niektórzy to potrafią zrobić z niczego coś
wit.s Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja dzis kolejną nockę w robocie. Nawet wku*wiać się nie mam siły.
Lukas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wiciu to widze ze ty juz podobnie zaczynasz jak ADAM !!
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wiciu widzę że szykuje się jakaś nowa promocja....... daj znać co tam rezasz ..... Norbi ... czyżbyś miał małego nerwa ? Mam nadzieję że jak się wybierzemy do Kraka to zobaczymy jak Murzyna śmiga Wy mi lepiej powiedzcie co tam wyszło u Rogala ... Jak tam Adasia furka, będzie jeździła ??
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witek dawaj ze mną do NYC Tam w dzień praca a wiedzorem WDK :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2007, 19:30 _________________________________________________Hornet co ty się tak dopytujesz jak ty czasu nie masz, żeby podjechać do Rogala Pewnie ja z USA wróce a ty nadal nie będziesz miał programu
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 spoko spoko, narazie mam inne problemu na głowie :bicz2: chodzę wkur* ny na masę... dobra uciekam do siebie do domu
Lukas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 na masę nie no co ty masowke robisz przeciez to my z oniakiem mielismy cwiczyc zeby przybrac na wadze Pewnie ja z USA wróce a ty nadal nie będziesz miał programu cos czuje ze ty predzej wrocisz niz wylatywales
Norbi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wiciu widzę że szykuje się jakaś nowa promocja....... daj znać co tam rezasz ..... Norbi ... czyżbyś miał małego nerwa ? Mam nadzieję że jak się wybierzemy do Kraka to zobaczymy jak Murzyna śmiga Wy mi lepiej powiedzcie co tam wyszło u Rogala ... Jak tam Adasia furka, będzie jeździła ??
Gość Murzyn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 hornet - jak dostane wykresik, to Ci wysle. Autko zmienilo calkowicie charakterystyke. Teraz jezdzi nadzwyczaj plynnie przyjemnie i szybko Odnosnie Adasia - in progress. Mysle, ze sie pochwali jak efekty
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Poziu znalazłem Twój filmik z mycia A4 .Tu jest link http://video.interia.pl/obejrzyj,film,63115,sortuj,sm,st,63130,pozycja,2,Sexy_myjnia
Lukas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Poziek sie chwalil ostatnio ze Q daje rade w myciu ale nie mowil ze farbowała włosy Poziek ile za mycie
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Poziu znalazłem Twój filmik z mycia A4 .Tu jest link http://video.interia.pl/obejrzyj,film,63115,sortuj,sm,st,63130,pozycja,2,Sexy_myjnia Ja też bardzo chętnie podjadę na mycie :P
Lukas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dostałem najnowsze info Q myje tylko i wylacznie sedaniki, pazdziochowatych avantow nie rusza
wit.s Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 No, Wy już żywcem nie macie o czym gadać Dałaby Ci Q mycie autka Lukas Ja to z Adamem na kotleta to bym się zamienił. A z USA bym nie wrocił - dlatego nigdy tam nie poechałem No, filmik mi się załadował. Ja go już gdzieś ten teges. Nawet pomyślałem Luki, że to Twoją pucuje. Oglądałem trochę dzisiaj trochę ofert autek w USA. No potrafią zadziałać na wyobraźnię, takie fajne B7-meczki za ok 10 tys $ . . . . . po powodzi na ten przykład
Lukas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja na takie mycie to tylko tak moge zareagowac :drool: A Q to moje czaderskie felgi mysle ze by umyla oj jutro bedzie lisc od Pozia
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 oj dziewczyny :mysli: to była moja furka, panna ma na imie Nikol, daje rade Wysłałem ją właśniedzisiaj do Lublina, ma Hugowi umyć maske...pośladkami :drool: :drool:
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Poziu daj namiary .... zatrudnię ją do polerowania maski :evil:
Rekomendowane odpowiedzi