Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Panowie jest sens takze chipowac pozniej bedzie tylko banan :drool:
wit.s Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja się tylko obawiam, żeby się nie skończyło jak w seksie: najpierw twardy banan, a później miękka rura To właściwie tylko jedyna wątpliwość
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No wiesz Wiciu w twoim wieku to juz trzeba wspomagac sex medycyna nie ma co sie dziwic zapytaj sie oniaka
SebMis Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Chyba SebMis mnie wczoraj przekonał Jeśli cena będzie jeszcze ten, teges, to już na pewno. Na razie jest czas żeby w razie czego się wycofać trzeba było mówić to byśmy zrobili próbną jazdę, albo na następnym spocie jak już odbierzesz swojego, to będzie lepsze porównanie
wit.s Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Chyba SebMis mnie wczoraj przekonał Jeśli cena będzie jeszcze ten, teges, to już na pewno. Na razie jest czas żeby w razie czego się wycofać trzeba było mówić to byśmy zrobili próbną jazdę, albo na następnym spocie jak już odbierzesz swojego, to będzie lepsze porównanie mądrze gadasz-też sobie tak wykombinowałem :-) to juz trzeba wspomagac sex medycyna nie ma co sie dziwic zapytaj sie oniaka Oj Lukas, Lukas. Jesteś facetem, więc nigdy nie będzie możliwości, żebym Cię przekonał w praktyce o błędności Twojej teorii :polew:
lukaszr Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No wiesz Wiciu w twoim wieku to juz trzeba wspomagac sex medycyna nie ma co sie dziwic zapytaj sie oniaka Wiciu nie wiedziałem, że jesteś aż w tak sędziwym wieku ;) Wyglądasz młodziej niż Lukas pisze :tongue4:
wit.s Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wiek w podpisie "W starym piecu diabeł pali" "Kot im starszy, tym ogon ma twardszy" "Przysłowia mądrościa narodów" [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 13:16:17_________________________________________________ Dzieciaki :polew:
KICHOL Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wiek w podpisie "W starym piecu diabeł pali" "Kot im starszy, tym ogon ma twardszy" "Przysłowia mądrościa narodów" [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 13:16:17_________________________________________________ Dzieciaki :polew: Witek tylko pamietaj że z wiekiem wzrasta zachorowalność na alc-hajmera i co z tego że ogon twardy jak się zapomni do czego służy i jak się nim posługiwać......
lukaszr Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witek tylko pamietaj że z wiekiem wzrasta zachorowalność na alc-hajmera i co z tego że ogon twardy jak się zapomni do czego służy i jak się nim posługiwać...... Lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż mieć Alzheimera i zapomnieć wypić :tongue4:
poziek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zajefajne teksty macie dzisiaj ludziki :th:
wit.s Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Noooo, się młodzież uczy właściwego podejścia do sexu. Niby walczą, dyskutują, ale wszyscy pilnie notują. [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 14:29:37_________________________________________________ A tak BTW - fota (płaskorzeźba) rozwaliła mie całkowicie
poziek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tematy rewela, a płaskorzeźba rozwala to fakt
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No panowie jak dobrze pojdzie to od dzisiaj bedzie w schowku zimna wodeczka :drunk:
wit.s Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No panowie jak dobrze pojdzie to od dzisiaj bedzie w schowku zimna wodeczka :drunk: :shocked: Lukas zaczął pić
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No panowie jak dobrze pojdzie to od dzisiaj bedzie w schowku zimna wodeczka :drunk: Ja tam mam wiecznie zawalony schowek więc u kogoś musi być...
Rekomendowane odpowiedzi