Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 do 150 według mnie evo jedzie lepiej, później mnie dochodzisz, ale co jest ostatecznie szybsze ciężko powiedzieć - złapiemy się na suchym w normalnych warunkach, a nie deszczu i mgle to się*wyjaśni.. dodatkowo wydaje mi się, że masz dłuższą*skrzynię i nie tracisz na zmianach biegów - ewidentnie momenty, w których mnie dochodziłeś to moja zmiana biegu ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Jeżeli w miarę równo to wcale nie ma rewelacji z tym softem ECU a jeszcze niedawno pisałeś, że zrobi ze mnie wiatrak.. Dokładnie mam takie same odczucia!!! Gdybyśmy startowali z miejsca, odskoczyłbyś pewnie na tyle,że bym Cię nie doszedł, a tak z rolki mogłem obejrzeć Cię w bocznym lusterku. Wydaje mi się,że równe auta... bo jak to opisać,że Ty masz szybsze do 150, a później ja mam szybsze... Na ćwiarę myślę byś wygrał. Dzięki za killa, to jest coś co k... lubie nawet w tak pojebaną pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Reasumując. Jestem szybszy od Was heheheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Reasumując. Jestem szybszy od Was hehehehehehK... zawsze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 no pogoda dzisiaj była w sam raz na rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 następnym razem trzeba się spiknąć o w normalnych godzinach żeby było sucho:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 no pogoda dzisiaj była w sam raz na rolki Taaa piękne okoliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fajnie było polatac bokiem po autostradzie , Hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 haha no ładnie wyjechaliście 20 minut po tym jak sie z bema wysypałem i już mgła była? nieźle, ma ktoś filmik z tej potyczki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straż_Miejska Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 nieźle, ma ktoś filmik z tej potyczki?? Filmów nie ma, ale mamy dużo ładnych, wyraźnych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zobacz: Nie można karać za fotoradary. Mamy precedens - Wykop.pl http://www.rpo.gov.pl/pliki/13496893830.pdf To odnośnie ITD. Jeszcze tylko nie jestem pewny jak wygląda sprawa z tymi s... z SM bo tam też coś było, że wysyłając wniosek do sądu przekraczają swoje uprawnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Spać nie mogłem po wczorajszych emocjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 spać nie mogłem po wczorajszych emocjach rs & ex ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na Wisłostradzie ustawili radar i ograniczenie: 30 km na godz. ja pie*dolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 zastanawiam się kiedy ludzie zaczną ro***erdalać te fotoradary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na Wisłostradzie ustawili radar i ograniczenie: 30 km na godz.ja pie*dolę brak słów zamiast obwodnicę zrobić, to się w yanosikowanie bawią ech ... :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Troszeczkę zrobili Obwodnica Żyrardowa otwarta. Można ominąć Raszyn i Janki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 widziałem, ale określenie TROSZECZKĘ jest bardzo na miejscu ring miasta jest bezwzględnie potrzebny proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi