Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kto tam Ogry i Ogrzyce jest na oriencie o której jutro Poziowego na niebiesiech wypatrywać :>
angela Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie no dziewczynki ......normalnie rozwaliliscie mnie wasza dzisiejsza rozmowa ........ ja tu widze ze tu coraz goretsze tematy..... az strach sie bac co wymyslicie nastepnym razem
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Panie i panowie od dzisiaj naleze oprocz Teamu DVD i Trixenonu do jeszcze jednego elitarnego klubu "zimnego schowka" naprawde jest przeciag, jedna rureczka a ile radochy ono pojechal ze swoja stacja badawcza pomierzyc temperaturki takze beda dokladne dane
Gość rob Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 nie wiem co mnie bardziej zaskoczyło, płaskorzeźba czy zimna wodeczka w schowku u Lukasa
malik Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 nie wiem co mnie bardziej zaskoczyło, płaskorzeźba czy zimna wodeczka w schowku u Lukasa Hehe.. nie tylko u Lukasa. Rezaliśmy trzy bryki dzisiaj u oniaka pod domem. Ania robiła foty tej kolejnej "operacji tuning" i może później gdzieś wrzuci. Na razie jedna, słaba fotka z mojego telefonu: BTW: ta płaskorzeźba składa się z odlewów prawdziwych "miejsc intymnych". Widziałem to już w jakimś artykule.
T-żółw Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Panie i panowie od dzisiaj naleze oprocz Teamu DVD i Trixenonu do jeszcze jednego elitarnego klubu "zimnego schowka" ja za to naleze EKSKLUZYWNIE do elitarnego klubu 'bujajacego sie fotela" wit.s plaskorzezba jest psze ale...restaurator na zlocie w naszym domku...przebil to bezapelacyjnie
ono Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Foty dałem tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12905.new#new Rezanko było git Przy włączonej klimie miałem w schowku 11 stopni ale jutro posprawdzam jak będzie upał bo teraz na dworze 16 stopni. Ale kox
platiniumm Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow
marcin j Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 ładną mgiełke zrobiło na flasiach. :th:
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja to zamiast tej wodeczki to bede trzymał w schowku moje PAWEŁKI zeby sie nie rozpuszczały w tej temperaturce
angela Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja to zamiast tej wodeczki to bede trzymał w schowku moje PAWEŁKI zeby sie nie rozpuszczały w tej temperaturce No wlasnie tak myslalam ze tylko po to rezasz ten schoweczek Lukas Ale co by nie bylo pomysl dobry ja tez KCEM taki
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 angela jak juz oniak napisal do B5 do 900 zł netto z naszymi czesciami
angela Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 oj to nie stac mnie na taki luksus ps.. nie no co Ty przeciez zartowalam z tym schowkiem
ono Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow No plati jak nie ma na karcie sim to kicha. Rób sobie kopie fona Dzisiaj przy rezaniu schowka odkryliśmy z Lukasem dziwną sprawde u Malika w bryce , nic mu nie mówiliśmy żeby chłopak nie zamknął sie w sobie... Sprawdzaliśmy u nas i pisze jak byk CCCO Ja bym sie normalnie pochlastał hyhyhy
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow No plati jak nie ma na karcie sim to kicha. Rób sobie kopie fona Zgadzam się ... trzeba zapisać w telefonie i robićkopie na kompie to najbezpieczniejszy sposób też kiedyś miałe taki ból mało się nie pociołem jak straciłem ponad 200 numerów.
platiniumm Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Rób sobie kopie fona mam kopie z przed 2 miechow a pare numerow bardzo waznych zapisalem po kopii zapasowej
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Rób sobie kopie fona mam kopie z przed 2 miechow a pare numerow bardzo waznych zapisalem po kopii zapasowej Więc pozostaje Ci droga mailowa albo spotkanie i donowienie telefonów.
poziek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 koniecznie dajcie znać ile stopni w tym schowku będzie. Skąd bierze powietrze?? Prawa strona od klimy czy jak?? Bo zastanawiam się czy np. można ustawić tak jak na klimatroniku stronę kierowcy np. 19 stopni a strone pasazera L0 i czy wtedy bardziej się schłodzi ?? Chcę wiedzieć :thumbup: :th:
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow No plati jak nie ma na karcie sim to kicha. Rób sobie kopie fona Dzisiaj przy rezaniu schowka odkryliśmy z Lukasem dziwną sprawde u Malika w bryce , nic mu nie mówiliśmy żeby chłopak nie zamknął sie w sobie... Sprawdzaliśmy u nas i pisze jak byk CCCO Ja bym sie normalnie pochlastał hyhyhy Ale kox .... .ale jak gdzie kiedy .....
Rekomendowane odpowiedzi