Norbi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 I jak karp opierdoolony? miałeś być i co ??? tłumacz się ??? ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to nie byłem!!?? Kurwwa to z kim ja po wsi w górach po pasterce chodziłem?---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Don Guralesku, Ty lepiej mi powiedz którego vaga nabyć i które cudo do crash daty, bo jest tego w necie troszku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 sprzedaj nerkę najpierw bo to drogi sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 sprzedaj nerkę najpierw bo to drogi sprzęt Drugą!!?? Jedna już poszła z wątrobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Bry A Ty skąd!!?? ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- I czego? Zwagujesz mi furę ? Mam jakiś błąd na Fisie In2 czy coś ja tez, ja tez. wywala mi jakiś błąd blow job i nie wiem co z nim zrobić przeplywka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Siema , widzę że humory po świętach dopisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 pany, potrzebuje jakiegoś*sklepu elektonicznego/elektrycznego, żeby na miejscu dorwać jakieś piny do wtyczek, przewody i tego typu duperele - jest coś*stacjonarnego jeszcze? potrzebuję trochę w evie pomieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Warszawska Giełda Elektroniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 pany, potrzebuje jakiegoś*sklepu elektonicznego/elektrycznego, żeby na miejscu dorwać jakieś piny do wtyczek, przewody i tego typu duperele - jest coś*stacjonarnego jeszcze? potrzebuję trochę w evie pomieszać Warszawska Giełda Elektroniczna Kable różnych kolorów i grubości kupisz na WGE tutaj: Vega-Tronik Z pinami jest kłopot jeśli nie są to jakieś uniwersalne. Może Wolumen. Albo ASO lub Allegro i kupno wtyczki czy wiązki dla pinów właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 ja piny do audi kupiłem na wolumenie pawilon 53 chyba jak dobrze pamiętam i dają rade;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Vega-Tronik Kiedyś tam trafiłem niechcący po jakieś końcówki czy coś , ja pier**le pół godziny oglądałem , mają tam wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 siemka pany, we wtorek ktoś palnuje pojawic się na spocie?? Bo jakby nie patrzeć to będzie Nowy rok:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No ja to na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No ja to na 100% :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No ja to na 100% :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No ja to na 100% :grin: Norbi kto jak kto , ale ty to zawsze na spotach jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Do siego roku Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Szczęśliwego Nowego Roku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi