chopin Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 lipa... mało wiary.. kiedyś to były spoty... to było kilka tygodni temu, ostatnio było nas naprawde dużo
moskal Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Wczoraj naprawiałem bagaznik w Polo , kupilem sobie cwiare lubelskiej Cytrynówki bo zimno na dworze , podbił sasiad z czteropakiem , potem poszlismy do niego bo miał robiona Cytrynówke , potem do mnie bo miałem bimberek pierwszej klasy no i obudzilem sie dzis rano
Góral.tz Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Wczoraj naprawiałem bagaznik w Polo , kupilem sobie cwiare lubelskiej Cytrynówki bo zimno na dworze , podbił sasiad z czteropakiem , potem poszlismy do niego bo miał robiona Cytrynówke , potem do mnie bo miałem bimberek pierwszej klasy no i obudzilem sie dzis rano naprawdę niezwykłe :grin::grin:
poziek Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Pytanie podstawowe to: Czy Polo ma zamontowany prawidłowo bagażnik ?
moskal Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Pytanie podstawowe to: Czy Polo ma zamontowany prawidłowo bagażnik ? oprocz tego ze w tapicerce klapy jest wyjebana dzira o srednicy 15cm to wszystko git
troudyl Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 A da "dziura" to nie miejsce na szybę??
Norbi Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 A da "dziura" to nie miejsce na szybę?? Hahaha jakiś lufcik chyba
troudyl Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 A da "dziura" to nie miejsce na szybę?? Hahaha jakiś lufcik chyba Norbi w Polo lufciki?? przecież to tak wielkie auto , "prawie" stodoła na kołach to nie "lufcik" bardziej "wiata"
0laczek Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 lipa... mało wiary.. kiedyś to były spoty... Kiedyś to były spoty, pomarańcze i cytryny inaczej smakowały, każdy miał kartki na wódkę.... ehhh nie to co dzisiaj......
Norbi Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Gorniet kiedy wracasz, tesknimy z Oniakiem i Poźkiem... Poziek to już nawet łysieje
hornet Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 hmmm wiesz raczej już powrotu nie będzie ale kto wie... może w marcu Co żona czeka na miłe towarzystwo do picia ? Bo z tego co pamiętam to cienki bolek byłeś ... Co do łysienia Poziowca.... mówił, że goli klatę a jajka opala więc gdzie ma łysieć Zobacz jak często oniak się wypowiada... po ślubie ma limit kb do wykorzystania czy jak, że na sieci nie widać....
ono Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja wiele głupot w życiu zrobiłem , ale nie posądzaj mnie o ślub
hornet Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja wiele głupot w życiu zrobiłem , ale nie posądzaj mnie o ślub fakt Ty bez ślubu przepadłeś ale mam znajomego co przed ślubem pił, bawił się i tańczyliśmy a po .... nie ma chłopa
moskal Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 przed ślubem pił, bawił się i tańczyliśmy a po .... nie ma chłopa tak sie dzieje w 80% przypadków
ono Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Życie w konkubinacie wydaje się być rozsądne Moskal , racja , zobacz przykład Lukassa , chlał j**any przed , teraz nic .
moskal Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Życie w konkubinacie wydaje się być rozsądne To podstawa zdrowego związku
Góral.tz Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Życie w konkubinacie wydaje się być rozsądne Moskal , racja , zobacz przykład Lukassa , chlał j**any przed , teraz nic . :grin:
Rekomendowane odpowiedzi