Gość Murzyn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ono - ja juz nie wiem jak traktowac te wypowiedzi - zarcik, kpina, czy udielila Ci sie depresja?? Powaznie ciegle taka bida z moca?
ono Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kpina to to jest od początku. Ale poważnie dzisiaj wzrost o 2 KM . Pewnie program jest zjebany , poprawią i będzie latał. Poź jak tam w USA ? Wszystko cacy ? Dawaj jakieś foty.
T-żółw Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 ok tjuningowcy...bawcie sie swoimi kuniami mechanicznymi, killujecie Tico i inne sprzety "bujany fotel exclusive team" jedzie za niedlugo na Mazurki odreagowac tydzien w miescie ....jeszcze tylko traska do zrobienia a potem grillek i ...prawie jak u pozka :th:
Norbi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 ok tjuningowcy...bawcie sie swoimi kuniami mechanicznymi, killujecie Tico i inne sprzety "bujany fotel exclusive team" jedzie za niedlugo na Mazurki odreagowac tydzien w miescie ....jeszcze tylko traska do zrobienia a potem grillek i ...prawie jak u pozka :th: Żeby nie pogoda, to byśmy Żółwiku razem popili
hhacek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 jak widac Wiciu to urodzony "złotówa" hyhyhy
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 kurna pleban czym tysmigasz? karawanem??
spetsnaz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wiciu, dla mnie bomba Myślałem że mieli Ci tylko przód wyklepać.. a tu widzę że i w kolorek poszedłeś nowy :th:
angela Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wiciu, dla mnie bomba Myślałem że mieli Ci tylko przód wyklepać.. a tu widzę że i w kolorek poszedłeś nowy :th: kolorek jak kolorek.....ale ja tu widze ze Wiciu poszedl na maxa....nawet kierownice kazal zamontowac po prawej stronie
Gość rob Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 mamy w klubie kolejnego kierowce taxi
adamooo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 No więc słuchajta..ile mocy wyszło już wiecie..rozmawiałem wczoraj z Tomkiem i mówił że to była tylko poprawka softu zeby nie kopcił..auto wciąż kopci ale troche mniej niż ostatnio widzieliście..dodatkowo zauważyliśmy nieszczelność w układzie (rura dochodząca to FMICa puszczała powietrze - na spawie tzn za mocno wypolerowi) podjade na poprawki..jeśli chodzi o przepływkę to jest okej..Tomek napisał że dziwne że kopci bo mu dał spore doładowanie a benzynki mało..trubo ma lekkie luzy (pewno będzie regeneracja lub nowe), wtryski będziemy wstawiać jakieś nowe lub od ARLa..program jeszcze Tomek będzie robił po powrocie..to tyle
Norbi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 No więc słuchajta..ile mocy wyszło już wiecie..rozmawiałem wczoraj z Tomkiem i mówił że to była tylko poprawka softu zeby nie kopcił..auto wciąż kopci ale troche mniej niż ostatnio widzieliście..dodatkowo zauważyliśmy nieszczelność w układzie (rura dochodząca to FMICa puszczała powietrze - na spawie tzn za mocno wypolerowi) podjade na poprawki..jeśli chodzi o przepływkę to jest okej..Tomek napisał że dziwne że kopci bo mu dał spore doładowanie a benzynki mało..trubo ma lekkie luzy (pewno będzie regeneracja lub nowe), wtryski będziemy wstawiać jakieś nowe lub od ARLa..program jeszcze Tomek będzie robił po powrocie..to tyle Rormalnie Poziowy bis :>
ono Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Aaaaaaaaaa sie wczoraj nawaliłem uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Adaś jak qwa nowe turbo ? A ta twoja to co ? Myślałem że ci wsadzili nowe flaki do niej , a to sie już sra ?
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 No więc słuchajta..ile mocy wyszło już wiecie..rozmawiałem wczoraj z Tomkiem i mówił że to była tylko poprawka softu zeby nie kopcił..auto wciąż kopci ale troche mniej niż ostatnio widzieliście..dodatkowo zauważyliśmy nieszczelność w układzie (rura dochodząca to FMICa puszczała powietrze - na spawie tzn za mocno wypolerowi) podjade na poprawki..jeśli chodzi o przepływkę to jest okej..Tomek napisał że dziwne że kopci bo mu dał spore doładowanie a benzynki mało..trubo ma lekkie luzy (pewno będzie regeneracja lub nowe), wtryski będziemy wstawiać jakieś nowe lub od ARLa..program jeszcze Tomek będzie robił po powrocie..to tyle poprosze Twoje wtryski ladnie spakowac i wyslac na moj adres
poziek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 a ja wam powiem, ze w tym roku jest wysyp za***istych dupeczek w mieście - normalnie koks chyba zaczne robić fotki i wklejać do jakiejś galerii :drool: [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2007, 02:52 _________________________________________________i jak tam imprezka u mnie?? mamuska była zadowolona??
Norbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 jak tam imprezka u mnie?? mamuska była zadowolona?? brykiet rormalnie, Ono zarzygał trawnik, a Wit się w to wywrócił. Angela połamała szpilki tańcząc z Żółwiem
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 no i Norbi zapomniałeś jeszcze dopisać że Klaudyna trenowała sobie wyjazd do garażu Poziową furą no i niestety stało się :oklaski: przód do wymiany..troche dach naruszyła konstrukcje..no i dach garażu leży na Twoim dachu..samochód tak się obiżył że nie będziesz już musiał wstawiać sprężyn a no i Twoja siostra ma nowego chłopaka..>TOMBOY
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 a no i Twoja siostra ma nowego chłopaka..>TOMBOY Buahahahaha to teraz bedzie można tomboyową kase ściagnąć z Pozia bo w rodzinie wszystko wspólne
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 możesz sobie teraz $$ odebrać w postaci trixenonów od pozia..lub DVD :drool: (albo i to i to) w końcu procenty rosły..
Rekomendowane odpowiedzi