SebMis Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 możesz sobie teraz $$ odebrać w postaci trixenonów od pozia..lub DVD :drool: (albo i to i to) w końcu procenty rosły.. przecież przodu nie ma to i trixenonów też :polew:
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 zdążyliśmy wyciągnąć lampy przed zawaleniem się dachu oj Seb nie bądź taki drobiazgowy..impreza była KOX..nawet Mamusia Pozia przyłączyła się do tańcu na parkiecie oczywiście z mistrzem czkawki
ono Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kto jedzie ? http://www.jumping.pl/biby.php Lukas nie może bo go zwieje do janek hyhyhy
angela Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kto jedzie ? http://www.jumping.pl/biby.php Lukas nie może bo go zwieje do janek hyhyhy ooooo to kolo mnie :>
Norbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kto jedzie ? http://www.jumping.pl/biby.php Lukas nie może bo go zwieje do janek hyhyhy Już tam byłem, jajca sie mocno kurczą na górze. Brykiet jak cholera POLECAM!!!
lukaszr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kto jedzie ? http://www.jumping.pl/biby.php Lukas nie może bo go zwieje do janek hyhyhy Ja bym sobie skiknął. Tylko nie wiem czy mają linę na moją wagę, bo boję się, że mógłbym zaryć o glebę. Ale jak nie będą mieli to moja ukochana żona (w ostateczności ja ) strzeli (jest w tym niezła jak każda kobieta - no prawie :polew:) i coś wymyślą :D. Lukas nie może bo go zwieje do janek hyhyhy Lukas z dobrym wiatrem to poleciałby zamiast na dół to w górę :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 nie no spoko..po 3-4 osoby na jednej linie więc pewno linka z Tobą da rade i nie zaryjesz
Norbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kiedy się wybieracie?? Z chęcią zobacze jak mięknie Wam ruła
lukaszr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 nie no spoko..po 3-4 osoby na jednej linie więc pewno linka z Tobą da rade i nie zaryjesz W sumie i racja, ale lepiej się upewnić - chce doczekać zakupu A4 [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2007, 18:49 _________________________________________________ Kiedy się wybieracie?? Z chęcią zobacze jak mięknie Wam ruła A Ty co ??? Pasujesz ??? Trzeba się zebrać i skoczyć z transparentem
Norbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 A Ty co ??? Pasujesz ??? Mam już to za sobą, było mega za***iście. Obsrać się można 4 razy
lukaszr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam już to za sobą, było mega za***iście. Obsrać się można 4 razy Sugerujesz żeby kupić Pampersy ?? :polew:
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 do dzisiaj chłopak się moczy po nocach
Norbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam już to za sobą, było mega za***iście. Obsrać się można 4 razy Sugerujesz żeby kupić Pampersy ?? :polew: Laksa może pójść Wyobraź sobie ,że skaczesz z tarasu widokowego Pałacu Kultury, albo z 25 piętrowego budynku. To jest mniej wiecej taka wysokość . [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2007, 19:39 _________________________________________________Adaś kilerze mam nadzieje, że Ciebie też tam zobacze i nie dasz ciała :bicz3:
lukaszr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Adaś kilerze mam nadzieje, że Ciebie też tam zobacze i nie dasz ciała :bicz3: Ciała to nie da, ciało będzie leciało w dół
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 qźwa od zawsze chciałem skoczyć ale kręgosłup mówi stanowczo NIE
Norbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 qźwa od zawsze chciałem skoczyć ale kręgosłup mówi stanowczo NIE Nie sciemniaj!!! Nie ma żadnego obciążenia dla kręgosłupa. Jeżeli chodzisz to możesz również skoczyć!
lukaszr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 qźwa od zawsze chciałem skoczyć ale kręgosłup mówi stanowczo NIE Adaś nie przesadzaj, mnie kręgosłup ostatnio też nap.... tzn. pobolewa i od dziecka miałem problemy z nim, ale nie wydaje mi się żeby to było obciążenie. Wszystko amortyzują nogi i lina. :D Poza tym wypadałoby się "opróżnić" przed skokiem co by nie było niespodzianek jak pisze Norbi i tyle W sumie głupio by było gdyby zdarzyło się takie "coś" :polew:
ono Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Adaś już nie pitol , co za różnica jak i tak przyjebiesz banią w asfalt ... hyhyhy
Lukas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja za ta linke dziekuje no chyba ze skocze z Zólwiem w duecie
Rekomendowane odpowiedzi