chopin Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 A gdzie fota "biemdabliu" ?---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Uwaga , Kamyk czyta ..... gdzie Ty jesteś ? żyjesz ? ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ---------- Dzięki za spota Panowie :-) Postaram się dołączyć za tydzień. ... "trzymam" za słowo Pixi , w przyszłym tygodniu egr'owi mówimy papa Kat już poszedł miesiąc temu
PIXI Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 No to jak egr pa, pa - to chyba przy okazji sofcik
chopin Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 No to jak egr pa, pa - to chyba przy okazji sofcik chciałbym ale jeszcze narazie zbieramy mamonke na sofcik
troudyl Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Widze frekwencja na spotach jest oszałamiająca Chopin sam wywalasz egr czy komuś to zlecasz? bo tez mi to chodzi po głowie. Już mnie deneruje. o Pixi wrócił do żywych:)
chopin Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Widze frekwencja na spotach jest oszałamiająca Chopin sam wywalasz egr czy komuś to zlecasz? bo tez mi to chodzi po głowie. Już mnie deneruje. o Pixi wrócił do żywych:) we Wrocku jeden z kolegów z naszego klubu u siebie wywalił i się uśmiecham do niego jak wróci z urlopu to będziemy działać
MAT1000 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 A gdzie fota "biemdabliu" ? Zapomniałem się, poprawię następnym razem
Trzastek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Dziś na spocie był tłum ,że ciężko było zaparkować czyli Pixi i ja :decayed:
MAT1000 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Ouuuu, ja jak mówiłem siedzę z córą, a żona z pracy wróciła 21:30 Aaaaa jeszcze ospa z nami jest
Norbi Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Dziś na spocie był tłum ,że ciężko było zaparkować czyli Pixi i ja :decayed: To jeszcze ktoś tam bywa!?
PIXI Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Dziś na spocie był tłum ,że ciężko było zaparkować czyli Pixi i ja :decayed: Żenuła , to prawda ...może okres urlopowy miesza ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Aaaaa jeszcze ospa z nami jest O ospie nic ostatnio nie mówiłeś bo co do reszty że Ciebie nie będzie to się zgadza ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- Dziś na spocie był tłum ,że ciężko było zaparkować czyli Pixi i ja :decayed: To jeszcze ktoś tam bywa!? A Ty byś przyjechał chociaż raz na jakiś czas ... a nie tylko drinki i drinki
PIXI Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Tylko czysta łycha! Tak apropos zdrowie Dobra czysta nie jest zła zdrówka Norbi
MAT1000 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 [/color] Aaaaa jeszcze ospa z nami jest O ospie nic ostatnio nie mówiłeś bo co do reszty że Ciebie nie będzie to się zgadza Prezent na weekend, taki o to dostaliśmy
PIXI Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 ... ale tu ruch Siema z wieczora wszystkim
chopin Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 ... ale tu ruch Siema z wieczora wszystkim co zrobić , tak jak zawsze Pixi czy Ty masz w swoich bixach postojówki ledowe h6w czy rezałeś na w5w ? bo nie wiem co u siebie zrobić ? czy kupic z allegro ledy h6w czy ta druga opcja ?
PIXI Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 ... ale tu ruch Siema z wieczora wszystkim co zrobić , tak jak zawsze Pixi czy Ty masz w swoich bixach postojówki ledowe h6w czy rezałeś na w5w ? bo nie wiem co u siebie zrobić ? czy kupic z allegro ledy h6w czy ta druga opcja ? Zmieniłem na "bez cokołowe" W5W . Tu masz link do aukcji (mam takie same 6000K ) OSRAM W5W LEDRIVING 6000K ŻARÓWKA LED POSTOJÓWKA (3348461840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... wcześniej miałem 4000K ale świeciły trochę na żółto , zmieniłem i jest ---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ---------- Bry z rana wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi