spanky Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 oby przygoda z V-tech'em nie skonczyła sie tak: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=3999 to apropo turbulum ...
Motor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra dawajcie do promenady , może coś wymyślimy żeby wjechać na górny odkryty poziom bo tam jest kox na maxa. Siemanko Czyli Torwar 19.00 odpada?Kurs do Promenady odrazu?
spanky Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra dawajcie do promenady , może coś wymyślimy żeby wjechać na górny odkryty poziom bo tam jest kox na maxa. Siemanko Czyli Torwar 19.00 odpada?Kurs do Promenady odrazu? tak ..... odrazu do Pomenady na najwyzszy poziom ... jak bedzie zamkniety to na przedostatni ...
letallec Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mnie dzisiaj nie bedzie. Fura zostaje w warsztacie do jutra.
Norbi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 ale to Wa-wa i wychodzi w gorych granicach spalania.... A co ja mam powiedzieć chłopaku jak mam do Was 30 kilosów i bede !!! :bicz3: Uwierz ,że moje górne granice troche odstają od Twoich :>[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2007, 17:47 _________________________________________________Lukas masz być :bicz3:
ono Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Będzie będzie , jak coś to jade po niego
Lukas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Bede bede juz zalatwilem podwozki :th: Dzieki chlopaki Jakos tak wtorek bez spotu to mi nie pasuje
Lukas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 ale nas dzisiaj bylo jakby kazdy przyjechal swoja to z 17 sztuk :th:
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 niespodziewanie dużo :> szkoda że pogoda nie dopisała ale już mamy miejscówkę na kox zdjęcia .....
Norbi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 A ta Angela jaka całuśna mówie Wam chłopaki, rormalnie cały jestem w szmince, ale nie od razu żebym się bronił... nie ,nie, tylko troche się zawstydziłem
Lukas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 czyli jednak prawde mowiles Norbi z ta koszulka dzisiejsza ze to wszystko dla Angeli
Norbi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 czyli jednak prawde mowiles Norbi z ta koszulka dzisiejsza ze to wszystko dla Angeli Tylko i wyłącznie misczu. Tak nie wiedziałem czy przy wszystkich zapytać się o chodzenie, czy może na osobności jak radzicie przyjaciele ??
lukaszr Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 ale nas dzisiaj bylo jakby kazdy przyjechal swoja to z 17 sztuk :th: naliczyłem 16 sztuk :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2007, 23:00 _________________________________________________ Tak nie wiedziałem czy przy wszystkich zapytać się o chodzenie, czy może na osobności jak radzicie przyjaciele ?? Wal prosto z mostu. A najlepiej od razu wyskocz z pierścieniem :D. Wiesz jaką zrobiłbyś furorę :tongue4:
angela Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 hahaha.......ale sie was zarty trzymaja Ciekawe co jeszcze wymysliscie strach sie bac
wit.s Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2007, 23:00 _________________________________________________ Tak nie wiedziałem czy przy wszystkich zapytać się o chodzenie, czy może na osobności jak radzicie przyjaciele ?? Wal prosto z mostu. A najlepiej od razu wyskocz z pierścieniem :D. Wiesz jaką zrobiłbyś furorę :tongue4: A ja rekomenduję trochę finezji. Najpierw wizyta w wesołym miasteczku. Wata cukrowa, hot dogi, diabelski młyn i takie tam. I jak ustrzelisz w strzelnicy sportowej wielgachnego niedwiedzia (albo żyrafę) wtedy nieśmiało ten, teges przechodzisz do rzeczy. Gorzej jak nie ustrzelisz, bo wtedy cały misterny plan w P***u :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi