lukaszr Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 hahaha.......ale sie was zarty trzymaja Ciekawe co jeszcze wymysliscie strach sie bac Lepiej nie pytaj, lepiej nie wiedzieć :polew: [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2007, 23:21 _________________________________________________ A ja rekomenduję trochę finezji. Najpierw wizyta w wesołym miasteczku. Wata cukrowa, hot dogi, diabelski młyn i takie tam. I jak ustrzelisz w strzelnicy sportowej wielgachnego niedwiedzia (albo żyrafę) wtedy nieśmiało ten, teges przechodzisz do rzeczy. Wiciu, wszystko ok, ale ile czasu na to musisz poświęcić :D A tak wiesz od razu na czym stoisz :dance:
Lukas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kurcze tylko co ten biedny Norbi z Zona zrobi pewnie znowu dostane pod opieke A i proponuje sie dogadac z Hornetem bo ten cos tez wspominal o zareczynach
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja już byłem zaręczony jak narazie nie mam zamiaru
T-żółw Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 :> szkoda że pogoda nie dopisała ale już mamy miejscówkę na kox zdjęcia ..... jak to nie dopisala przeciez koniec czerwca, prawie lipiec - skwar byl A ta Angela jaka całuśna mówie Wam chłopaki nooo hehehe k nie wiedziałem czy przy wszystkich zapytać się o chodzenie jak doradzisz felgi "17 to juz nie musisz pytac ata cukrowa, hot dogi, diabelski młyn i takie tam. po takim miksie to wiciu od razu...belt mi sie skojarzyl
Motor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 niespodziewanie dużo :> szkoda że pogoda nie dopisała ale już mamy miejscówkę na kox zdjęcia ..... Zawiewało i lało otro momentami..w taka pogode trza jechac na podziemny parking gdzies..
ono Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Spocik git ,miło ,sympatycznie i wesoło Wracając jak zajebałem boka na wale to myślałem że do wisły przez wał wpadne hyhy , ale jak zwykle sie udało
T-żółw Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Spocik git ,miło ,sympatycznie i wesoło Wracając jak zajebałem boka na wale to myślałem że do wisły przez wał wpadne hyhy , ale jak zwykle sie udało jakbym jechal za toba to bys tak nie cwaniakowal cycu
Motor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Spocik git ,miło ,sympatycznie i wesoło Wracając jak zajebałem boka na wale to myślałem że do wisły przez wał wpadne hyhy , ale jak zwykle sie udało Fajno,fajno i mnie wywineło na wodzie..(ESP help me) no ale pewnie ciołeś 230 km/h, ja 180 hehe lata świetlne jestem za tym bolidem Twoim p.s 10 poduszek nie pozowoli zatonąć Ci w Wiśle :> (otwartych oczywiście)
ono Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 No co ty stary w taką pogode ESP zawsze OFF , nie nie jechałem bardzo szybko. Ty sie Żółwik w policje już nie baw
poziek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Spoko dziewczyny i dziewczynki piję wasze zdrowie Zachowywać się ładnie na spotach :oklaski:
spanky Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 było miło .... tylko zmienicie juz samochody bo znudziło mi sie ogladanie ciagle tych samych starych kondonów .... :polew:
lukaszr Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 No co ty stary w taką pogode ESP zawsze OFF , nie nie jechałem bardzo szybko. Ty sie Żółwik w policje już nie baw Żółwik już na allegro szuka niebieskiego koguta żeby w razie co wystawić na dach :D Oniak i pamiętaj - on to robi tylko ze względu na Ciebie i dla Twojego bezpieczeństwa :polew:
wit.s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 znudziło mi sie ogladanie ciagle tych samych starych kondonów Na następnym spocie wymienimy się na godzinkę z SebMis'em (dla niezorientowanych mamy bliźniaczebryki) NIe zadawać pyań na temat mojego paździocha-to na razie temat drażliwy. Drugi raz podjechałem go odebrać. Tym razem nawet wsiadłem do auta. Po 5 km okazało sie, ze w chłodnicy nie ma grama płynu, a dolewana woda przeleciała jak przez sito. A pan z warsztatu na to "Niemożliwe!!! Normalnie zaczyna mnie to bawić
Lukas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wit ale masz jazdy ciekawe ile jeszcze bedzie poprawek
lukaszr Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wit ale masz jazdy ciekawe ile jeszcze bedzie poprawek Lepiej nie drażnij Wicia, bo szkoda chłopaka - z jednej strony nie może doczekać się auta, a z drugiej strony ukochana krzyczy na niego, że za bardzo zużywa klocki hamulcowe :polew:
Norbi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 znudziło mi sie ogladanie ciagle tych samych starych kondonów Na następnym spocie wymienimy się na godzinkę z SebMis'em (dla niezorientowanych mamy bliźniaczebryki) NIe zadawać pyań na temat mojego paździocha-to na razie temat drażliwy. Drugi raz podjechałem go odebrać. Tym razem nawet wsiadłem do auta. Po 5 km okazało sie, ze w chłodnicy nie ma grama płynu, a dolewana woda przeleciała jak przez sito. A pan z warsztatu na to "Niemożliwe!!! Normalnie zaczyna mnie to bawić Wit gdzie robisz fure?
lukaszr Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wit gdzie robisz fure? Norbi nie stresuj go lepiej takimi pytaniami :D
Norbi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wit gdzie robisz fure? Norbi nie stresuj go lepiej takimi pytaniami :D Poprostu nie chce tam trafić
spanky Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wit gdzie robisz fure? u kowala .....
wit.s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Serwis EMTI, Chełmżyńska 12, koło Marsa. Raczej daleko od Ciebie. Nic się nie martwcie. Jak się skończy zamieszanie, to wszystko odpowiednio zostanie opisane. Najzabawniejsze, że chłopaki mechanicznie byli nieźli i sympatyczni, a blacharnia - do zabicia. Jadę po raz 3 (słownie: trzeci) odebrać Bandytę. :gwizdanie: Wit gdzie robisz fure? u kowala ..... Ty Spanky kowali nie obrażaj
Rekomendowane odpowiedzi