wit007 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 nowy jestem dobrze to rozumiem - niby temat o spotach ale też taki spam wątek do pogadania? Do tego celu służą raczej inne wątki, poświęcone każdej generacji. Dla Ciebie http://a4-klub.pl/index.php?/forum/163-b5-battalion/ A tak bardziej na temat - mam nadzieję że jutro w końcu uda mi się dojechać do Arkadii I że ktoś będzie z kablem i lapem
sentinell Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja mogę wziąć lapa , kabla , grajka i portfel co dla niektórych Prosba, niech ktos wezmie wyjmaki do radia.
Robero321 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Rafał jak będziesz chciał zrobić przymiarkę na 320 to prawdopodobnie będę
Tomas3k Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja mogę wziąć lapa , kabla , grajka i portfel co dla niektórych Prosba, niech ktos wezmie wyjmaki do radia. heheh.. doczekam się w końcu...
grzesiek646 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mam klucze do radia. Moze uda mi sie wpasc ale na ta chwile jeszcze nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lennyn Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Czesc, jestem nowy na forum, mozna wpasc na spot? Przy okazji moze by mi ktos podpowiedział jak wymienic przycisk od szyb ktory mi otwiera a nie zamyka Pozdrawiam!
Robero321 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Każdy może Arkadia poziom -2 sektor H Piotrek będziesz ? Popatrzył bym na to jak maile przychodzą Ci do samochodu
sentinell Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Będę o ile za godzinę mi odpali auto, bo mam mega słaba baterie... Nie ktoś weźmie wyjmaki do radia
Robero321 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 ja mam wyjmaki w samochodzie lezą jeszcze się upewnie jak cos to dam znać sąsiadowi ma ori z aso są o niebo lepsze moj też słabizna zaraz podepne go pod prostownik
Ralph53 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Rafał jak będziesz chciał zrobić przymiarkę na 320 to prawdopodobnie będę
Path Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ktoś wybiera się jutro na spota ? Ja chętnie wpadnę
st4yKool Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jakby ktoś wpadl kto ogarnia zdjecie poduchy i ma odpowiednie klucze byloby super
sentinell Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja ogarniam jak odkręcić śrubki, klucze też chyba mam bo zdejmowałem swoją.
Robero321 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Piotrek jak podjedziesz to pokaże Ci iluminację taką jak zrobił Kaju
Nosfer Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 nowy jestem dobrze to rozumiem - niby temat o spotach ale też taki spam wątek do pogadania? Do tego celu służą raczej inne wątki, poświęcone każdej generacji. Dla Ciebie http://a4-klub.pl/index.php?/forum/163-b5-battalion/ A tak bardziej na temat - mam nadzieję że jutro w końcu uda mi się dojechać do Arkadii I że ktoś będzie z kablem i lapem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
malik Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Ktoś wybiera się jutro na spota ? Ja chętnie wpadnę Moje oczko w głowie : 8D20Y4 ; AFN ; DHF ; 5S ; QL ; Q5 / Z5L - niebieski ming perlisty Potrzebujesz pomocy z ustaleniem numeru części ? Pisz PW Będę! Edytowane 11 Grudnia 2014 przez malik
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ktoś wybiera się jutro na spota ? Ja chętnie wpadnę Moje oczko w głowie : 8D20Y4 ; AFN ; DHF ; 5S ; QL ; Q5 / Z5L - niebieski ming perlisty Potrzebujesz pomocy z ustaleniem numeru części ? Pisz PW Będę! A to jak tak to i ja
Rekomendowane odpowiedzi