spanky Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Serwis EMTI, Chełmżyńska 12, koło Marsa. Raczej daleko od Ciebie. Nic się nie martwcie. Jak się skończy zamieszanie, to wszystko odpowiednio zostanie opisane. Najzabawniejsze, że chłopaki mechanicznie byli nieźli i sympatyczni, a blacharnia - do zabicia. Jadę po raz 3 (słownie: trzeci) odebrać Bandytę. :gwizdanie: Wit gdzie robisz fure? u kowala ..... Ty Spanky kowali nie obrażaj Ten serwis to chyba FORD jak się nie myle... miał kiedys napewno autoryzacje... dokladnie tak .... Wit ... jak mogles oddac Aude do serwisu Forda ... ?
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dajcie mu już święty spokój bo jeszcze chłopak nam się pochlasta a i tak nie dużo brakuje
spanky Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Bandyta wrócił zadowolony ... wszystko dziala ...
KICHOL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Bandyta wrócił Witek tylko sprawdź dokładnie czy ci gratisowo nie przykleili znaczka Forda
ono Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Pewnie ma Motor TDCI od fiesty hyhyhyhy
wit.s Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Oniak. Co tak lamentujesz? Mnie już i tak nie dobijesz, ale daj znać co o chłopakach wiesz ciekawego-przyda się do portfolio, ktore im przygotowuję No, to zabawne, bo jeżdżę do nich ponad rok, a dopiero ostatnio doszły mnie o nich złe słuchy. Myk polega na tym, że dawno temu (jeszcze za czasów Carismy) bardzo pilnie potrzebowałem pomocy i byli jedynym warsztatem który w trybie awaryjnym zaoferował pomoc (teraz już wiem dlaczego ). Później z różnymi drobiazgami jeździłem do nich i spisywali się bardzo OK: podpowiadali alternatywne wyjścia, załatwiali części w róźnych cenach, generalnie friendly and helpful.Tylko warsztat mechaniczy. I na tych nie pozwolę za bardzo najeżdżać. Natomiast blacharnia to tragedia: - brak zgody na dostarczanie części przeze mnie, a następnie - problemy ze znalezieniem niektórych części - przedłużenie deklarowanego terminu realizacji naprawy o ok 2 tyg - umówienie się po odbiór, a potem stwierdzenie, ze muszę poczekać, bo klima się nabija - odbiór auta, a po 5 km chłodnica oddała cały zapas płynów - pierwsza reakcja jak zadzwoniłem "NIEMOŻLIWE :shocked:", okazało się, ze zapinki na jakąś rurkę nie założyli, - nie zrobienie krótkiej jazdy testowej - jakby zrobili, wtedy okazało by się i że klima nienabita i że problem z rurką (nie jeździłbym po odbiór 3 razy) - "fachowa" diagnoza dlaczego klapa bagażnika mi się ciężko zamyka: "Panie, był tył walony i jest źle złożony" Oczywiście, że był walony, tylko jak ściągnęliśmy jeden siłownik i klapa zamykała się OK, to znowu karpia strzelił "Niesamowite, zazwyczaj siłowniki słabną na starość, a u Pana mocniejszy :shocked: :shocked:" No q*wa do Pajacyków te jego teksty. [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2007, 09:51:25_________________________________________________A tak by the way. Jaki TDCI, jaki znaczek??? Oni byli tak solidni, że Ford zakazał im wklejania znaczków firmowych nawet w Photoshopie, a co dopiero w realu. :polew: Od czasu utraty licencji Forda reklamują się jak o serwis dla wszystkich marek-do Forda nawet z Fordem bym nie pojechał
ono Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Oj tam Wit żartowałem Dobrze że masz bryke jak lata oki to git Na spocie pooglądamy. Ja wczoraj byłem na przeglądzie u Szewczyka , mechanicy zaproponowali zmiane oleju z Castrola na Mobil1 i powiem wam mieli racje, silnik chodzi o wiele płynniej i ciszej, jestem zadowolony
Lukas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 oniak to jezdzimy na takim samym oleju :th: Wit tylko jeszcze ten czujnik wymien i bedzie git a i hamulce popraw
wit.s Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 i hamulce popraw Lukas - odstaw Pawełki. Hamulce to w Toyocie. W Helmucie się nie chcą wytrzeć , chocaż pasowałby mi bo mam już nowe kupione ichętnie bym je wypróbował Oj tam Wit żartowałem To ja se też w wątku o Toim brykaczu pożartowałem A tak poważnie. Ja też latam na Mobilu. To mnie zaskoczyłeś. Myślałem, ze przy olejach wysokiej klasy i jakby nie patzreć markowych to nie powinno być różnic.
lukaszr Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dobrze że masz bryke jak lata oki to git Na spocie pooglądamy. Wezmę elektroniczny miernik lakieru - sprawdzimy ile nawalili :D
wit.s Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wezmę elektroniczny miernik lakieru - sprawdzimy ile nawalili :D Ty się nie nabijaj tylko poważnie weź - lubię być świadomy. A tak by the way-pochrzaniły mi się daty , na najbliższym spocie będę, dopiero później wyjeżdżam[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2007, 11:38:21_________________________________________________ http://www.joemonster.org/filmy/4517/Jesli-pomylisz-samochod-cz.-I Laski, to prychol, ale ten koleś mnie rozbawił do łez
lukaszr Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ty się nie nabijaj tylko poważnie weź - lubię być świadomy. Spox, nie ma problemu. Zabiorę i zobaczymy - mam nadzieję tylko, że skali wystarczy :polew:
letallec Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 A ja mialem MOBIL'a i wlali mi CASTROL. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal w najblizszym czasie
KICHOL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Panowie nie macie jednej klubowej ramki do tablicy rej.???? no pomórzcie przecież bez tablicy nie będę jeździł
wit.s Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Odpalę Ci swoją[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2007, 15:21:23_________________________________________________ Z reklamą EMTI :polew:
lukaszr Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z reklamą EMTI :polew: Wiciu trzeba było wziąć więcej - wszystkich byś poczęstował na spociku :polew:
Norbi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dobrze że masz bryke jak lata oki to git Na spocie pooglądamy. Wezmę elektroniczny miernik lakieru - sprawdzimy ile nawalili :D Git swojego sprawdze :th:
lukaszr Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Git swojego sprawdze :th: A później będziecie mnie ganiać po Promenadzie żeby mi :bicz: :D
Motor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Oj tam Wit żartowałem Dobrze że masz bryke jak lata oki to git Na spocie pooglądamy. Ja wczoraj byłem na przeglądzie u Szewczyka , mechanicy zaproponowali zmiane oleju z Castrola na Mobil1 i powiem wam mieli racje, silnik chodzi o wiele płynniej i ciszej, jestem zadowolony Racja,racja Mobil 1 jest najlepszy,rozebrałem pare silników na części jeżdzące na Mobilu(lekki żółciutki nalocik jak nówka prawie po300.000km)po castrolu i shelu czarna sadza syf błoto ...tragedia jednym słowem.
Rekomendowane odpowiedzi