hornet Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zemsta choc leniwa nagnała Cię w moje sidła
wit.s Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 te, te, te NIe rozpędzaj się. Bo na spocie moze się okazać, że ten co nie pasuje, to jednak "pasuje" i będziesz się zastanawiał dlaczego Ci świeci kontrolka ciśnienia oleju :>
KICHOL Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Witek nie krytykuj Horneta bo on wyrezał sobie ponadstandardowe wyposażenie kufra i teraz ma "Audi Skoda de best kufer kox" skrót kodowy "ASK" Hornet ja mam hyba za małe ASK to na spocie pomierzymy i się pomieniamy.
hornet Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Witek nie krytykuj Horneta bo on wyrezał sobie ponadstandardowe wyposażenie kufra i teraz ma "Audi Skoda de best kufer kox" skrót kodowy "ASK" Hornet ja mam hyba za małe ASK to na spocie pomierzymy i się pomieniamy. Spoko nie ma problemu. Dzięki serdeczne jeszcze raz. Tak naprawdę to ta jest duża i może mniejsza będzie lepiej obciskała ale to zobaczymy na spocie. Bo na spocie moze się okazać, że ten co nie pasuje, to jednak "pasuje" i będziesz się zastanawiał dlaczego Ci świeci kontrolka ciśnienia oleju :> Od mojego czujnika to lepiej z daleka ...
Norbi Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Chłopy chyba ocipieliśta toż to z krzesła można spaśc. Co sobie o nas porządny Poź pomyśli, jeszcze nie wróci i bedziemy musieli jechać do niego w Oniaka bagażu i kichy mu nastrzelaś w tej amerykanowni. Linka panie Poź już nie bangladzi więc się nie wypowiadam na temat wydechu, ale taki RS4 jak bedzie w amerykanowni za pińć dolary to bier dla mnie też
Lukas Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 No widze ze jakis tu maly ruch dzisiaj ja to jutro wracam i Co do wydechu to fajnie mruczy Zółwik :oklaski:
angela Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Ruch maly....ale weekend z ladna pogoda wiec nie ma sie co dziwic Ja juz wrocilam z poludnia......wjazd do Wawy-masakra..... Aaa Hornet z Twoja kobieta sie mignelam w drodze
hornet Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Aaa Hornet z Twoja kobieta sie mignelam w drodze Też coś słyszałem..... POdbno ciasno było na drodze...... wyczekałem się za wszelkie czasy ... Miałem wolny weekend :drunk: :dance:
T-żółw Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 a ja dzisiaj lans rowerowy ponad 40 km zrobilismy..ale po obiadzik lepiej smakowal i piwko tez aha deser, czyli lody u T-zolwia, przed obiadem machnelismy
malik Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 a ja dzisiaj lans rowerowy ponad 40 km zrobilismy..ale po obiadzik lepiej smakowal i piwko tez aha deser, czyli lody u T-zolwia, przed obiadem machnelismy Phi, ja dzisiaj trzasnałem prawie stówkę w terenie. W zeszłym sezonie parę razy udało mi się przekroczyć 150km jednego dnia. Ale dużo tłukłem na szosie
T-żółw Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Phi, ja dzisiaj trzasnałem prawie stówkę w terenie podziwiam az takim zapalencem rowerowym nie jestem nastepnym razem na spota na bajku podjedz
malik Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Phi, ja dzisiaj trzasnałem prawie stówkę w terenie podziwiam az takim zapalencem rowerowym nie jestem nastepnym razem na spota na bajku podjedz Idealnie by bylo pomykac do pracy na rowerze przez korki. Niestety nie mam w biurze prysznica dlatego rowerek tylko w weekendy i podczas urlopu. W zeszlym sezonie to bylo szalenstwo
T-żółw Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 rowerek tylko w weekendy i podczas urlopu. tu sie zgadzam fiu fiu widze, ze malik tandety nie wstawia ranny ale gna do przodu ja rowerowy amator jestem
busterx Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Malik przyznaj się, tą krew dorobileś w Photoshop-ie :> pozdro buster
Lukas Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Imolę do Piaseczna w sumie to tylko tam jezdzimy :th: tą krew dorobileś w Photoshop-ie pewnie kleszcz go zaatakowal w tym lesie i taka rana
wit.s Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Na jutrzejszym spocie się małe rezanie szykuje. SeeeeeeeebMis!!! Będziesz???!!! Daj znać, bo jak ma Cię nie być, to się bym do Ciebie wybrał, coby VAG auto pooglądał. Sprawa dosyć pilna.
malik Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Malik przyznaj się, tą krew dorobileś w Photoshop-ie :> Hehehe.. no tego akurat nie Zahaczyłem o skałke w wąwozie kilkaset metrów wyżej. W sumie nic poważnego ale bliznę mam do dzisiaj.
lukaszr Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Na jutrzejszym spocie się małe rezanie szykuje. Wymiana filterka m.in. :polew: SeeeeeeeebMis!!! Będziesz???!!! Daj znać, bo jak ma Cię nie być, to się bym do Ciebie wybrał, coby VAG auto pooglądał. Sprawa dosyć pilna. Jakbym miał laptopa to bym pomógł, bo już się trochę tego rezania w VAGu nauczyłem - dzięki właśnie Sebmisiowi :D
ono Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Malik 150 Km to ja na Wigry 3 po pijaku i z kumplem na ramie robiłem hihihi
lukaszr Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Malik 150 Km to ja na Wigry 3 po pijaku i z kumplem na ramie robiłem hihihi I to jeszcze na doczepionych po bokach 2 kółkach :polew:
Rekomendowane odpowiedzi