poziek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 T-żółw wypstrykaj mi tego RSa dokładnie !! środek mnie interesuje, a najbardziej pedały i kolumna środkowa wielkie dzięki i czekam na fotki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Uwaga wszyscy czekamy na kolegę RYSIEK z nowym RS4 :mrgreen: :razz: szkoda ze nie Avant ..... :twisted: ale moze wkoncu sie pojawie ...... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Poziek generalnie GS powiedział zebym się nie martwił na zapas..turina może swiszczeć nawet 200tysi i śmigać jak szalona...a jeśli chodzi o napinacz to też powiedział ze nic nie słychać..a więcej info odnośnie turbiny będzie wiadomo po hamowni..no więc teraz czekam na Ono żeby coś zadziałał w tej sprawie :mrgreen: Spanky zapraszamy..wpadaj a nie pożałujesz :razz: Główną atrakcją spota będzie samochód RYSIA..o ile wpadnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 To jakie plany na dzis? Jak mi nic nie wypadnie to podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 zrób rundkę jak ostatnio i zobaczysz :mrgreen: :razz: ekipa, która ne wyjechała za granicę ma być i Bartte również bedzie ...prawda Bartek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 zrób rundkę jak ostatnio i zobaczysz ano zrobie jak będzie ładna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja dzisiaj jestem A Bartka coś wjebało ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 No mnie niestety grypa dopadła chodzę tylko do pracy bo musze a potem zdycham w domu jak było dzisiaj? W przyszły wtorek jestem na 101% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 jak było dzisiaj? zimnoo myślałem że się przejadę a tu kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 No było jak zawsze git , przyjechali koledzy Kichol i Kunio Rysiu RS4 niestety nie wpadł. Z Kunio sprawdzaliśmy doładowania na moście Zaraz za torwarem miałem ustawke z motorem i koleś mnie zrobił na jednym kole heheh .A qwa tak sie na spocie uśmiałem że mnie jeszcze flaki bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 no musimy sie kiedys sprawdzic jeszcze raz bo teraz nie wiedzialem czy sie scigamy czy nie i spoznilem start Grilla nam brakowało tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Napewno bedzie okazja Grill to będzie na mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 tak jest uśmiałem sie zdrowo, to lubie na spotach najbardziej :mrgreen: acha i nauczyłem sie czegoś nowego o mojej cyfrówce :twisted: dzięki chłopaki :!: fotki będą ładne, wyrażne..i piękne jak nigdy :mrgreen: ..tak szybko jak Hugo zrobi miejscówkę w albumie :smile: Bartek zdrowiej szybko, bo kolega Kunio chciał sie pościgać troszkę :razz: Rysiu nadal czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 a czy wy sie czasem jakim rozweselaczem nie uraczyliscie panowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 qr** a ja jeszcze w pracy siedze i w dodatku komputer mi sie wiesza Chyba mam pecha z tymi spotami co fajny to mnie nie ma, co moge alb0o jestem to nikt nieprzyjezdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 widze ze nizle sie bawicie w wawce...mam nadzieje ze 1 spot u nas tez wypadnie tak wesolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Panowie, krucho z czasem stoje i fotek jeszcze nie wrzuciłem , postaram sie na jutro :razz: ono filmiki podeśle niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 T-żółw, a daj filmi na jakis serwerek, bo tez by poogladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hello Chlopaki ja jak narazie tylko na chwile bo wiecie ameryka te sprawy nie ma czasu na neta nawet Pozdro dla wszystkich zza wielkiej wody u was noc u mnie ranek :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kolego hey Nie no, aż takiej nocy to nie ma teraz Ciemno się robi dopiero koło 22 Również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi