hornet Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 W Carefour Reduta jest fajny mały parking i zawsze góra otwarta i ładna nawieszchnia :th: Zostajemy w promce jest luz ...... i narazie nas nie gonią :dance:
T-żółw Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 W Carefour Reduta jest fajny mały parking i zawsze góra otwarta i ładna nawieszchnia :th: hehehe mialbym chyba najblizej i to na piechote z pracy
Motor Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 ale warto polatać poszukać bo w wawie jest dużo fajnych miejsc
hornet Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 ale warto polatać poszukać bo w wawie jest dużo fajnych miejsc Dobra dobra .. nie zmieniamy .....
Motor Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale się przywiązałeś :> mi tam pasuje bo dobry dojazd, dużo dróg, korka nie ma a i o tej porze są w niektórych miejscach tylko słupki zamontowali i się na daszek nie da wjechać
hornet Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Ale się przywiązałeś :> mi tam pasuje bo dobry dojazd, dużo dróg, korka nie ma a i o tej porze są w niektórych miejscach tylko słupki zamontowali i się na daszek nie da wjechać Da się da .. spokojnie już sprawdzaliśmy :naughty:
malik Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Spocik spoko... Teraz potrzebuję na jutro do 11 moduł GPS na bluetooth.... tak żebym mógł sparować z palmtopem Moge załatwić ale dopiero dzisiaj wieczorem. Daj znać na PW czy nadal Cie interesuje.[br]Dopisany: 11 Lipiec 2007, 08:45 _________________________________________________ i helikopter Jeśli chodzi o helikoptery to polecam lekturę dzisiejszego Dziennika, w którym opisane są kulisy prowokacji CBA skierowanej w stronę Leppera. http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52255 Szczególnie interesujący jest fragment: "Wszystkie rozmowy były rejestrowane kamerami. Jeden z naszych informatorów mówi, że CBA do inwigilacji używało swojego najnowszego gadżetu - miniaturowego, bezzałogowego helikoptera z mikrofonami kierunkowymi." No niezły sci-fi Taki sprzęt kosztuję kupę kasy! I to wszystko z naszych podatków Tanie państwo
lukaszr Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 To ja targam alarmownie a Ty mister Lukaszr nie docierasz :bicz3: Kurde, o 16 kolega mnie zaskoczył żebym pojechał z nim za Sochaczew odebrać A3, bo sobie kupił. Myślałem, że zdążę wrócić na spocik, ale jak to zawsze bywa - coś musi być nie tak. Ubezpieczenie OC było ważne tylko do wczoraj, a on załatwia wszystko w Ciechanowie i wyszło tak, że musieliśmy jechać do Ciechanowa "schować" auto w garażu do piątku. I tak wyszło, że wróciłem do Warszawy po 23. Przepraszam, ale wyjątkowa sytuacja wyszła. Z tym alarmem damy radę tylko muszę kur....cze wyczaić jakieś wolne popołudnie. Mi najbardziej pasowałoby w sobotę więc może tak się umówimy.[br]Dopisany: 11 Lipiec 2007, 12:24 _________________________________________________ Sorki, ze nie mogłem dzisiaj wpaść. Plan na wieczór się dosyć zagęścił. Przywioze cukierki za tydzień Dobra dobra Wszystkiego najlepszego Panie kolego z wiadomo jakiej okazji - życzymy jak najmniej błędów w VAGu Tak przy okazji, Malik i Hornet, dobrze, że Wy nie kłociliście się z wynikami pomiaru przez radar, bo ten Pan trochę przesadził: http://wiadomosci.onet.pl/1569600,11,item.html
Norbi Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Mi najbardziej pasowałoby w sobotę więc może tak się umówimy Niestety już jutro wybywam na http://www.subaru-rally.pl/index.php?lg=pl i wracam w niedziele chiba predzej mi zawiną te afto niż założe to cudo
lukaszr Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Niestety już jutro wybywam na http://www.subaru-rally.pl/index.php?lg=pl i wracam w niedziele chiba predzej mi zawiną te afto niż założe to cudo Szlajasz się po jakiś zadupiach zamiast zająć się jakimś rezankiem Damy radę, tylko musimy się zsynchronizować jakoś czasowo.
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie
spanky Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie taaaaaaaaaa .... zapraszamy ....
lukaszr Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie Na pierwszą randkę przynieś kwiatki dla Pań i coś dobrego dla Panów
marcin j Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Pozdrawiam kolege wit. s, którego zauważyłem na autostradzie a4 i zamieniłem kilka słów przez CB, Witku ja dojechałem rano dziś do Szwecji, Szerokości. Myśle że niemiecki bandyta Cię nie zawiódł.
Motor Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie Na pierwszą randkę przynieś kwiatki dla Pań i coś dobrego dla Panów I weź nowy kręgosłup dla Motora to sobie zamontuje odrazu
Motor Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Odpada jak narazie, za dużo dzwigania było i reszte zrobił Czarnobyl..więc przywoź mi nową podłużnice
T-żółw Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie sugeruje przywdziac ladne rozowe polo motor mistrzu zmien rozmiar tej fotki bo 3/4 mojej "17 zajmuje
Rekomendowane odpowiedzi