wit.s Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Moja bryka zostaje za laminowana Nie tylko bezpieczeństwo Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt ale i przyjemność Wszystkim A - najserdeczniejsze życzenia. Uściski - osobiście [br]Dopisany: 26 Lipiec 2007, 09:38:58_________________________________________________ może dołączycie ze mną do spotkania z Evo i Subaru ale mało kto za wami by nadążył Lukas, zawsze możemy przyjecać wcześniej Pogadamy przy najbliższej okazji - ja tam chętnie bym się z Kolegami pospotował
Gość C.MILE Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 BTW, Nie wiedziałem że relatywnie dużo kobiet nawiedza takie spoty, przynajmniej zachowana jest równowaga sił Szkoda że tak szybko pojechałeś, nie poznałeś jeszcze Angeli Miło było poznać Mam nadzieję że się jeszcze kiedyś pojawisz. Albo zbieraj się z nami na zlot na mazury [br]Dopisany: 26 Lipiec 2007, 07:58 _________________________________________________ Łukasze po prostu są tacy romantyczni i kochani - do rany przyłóż Lukas chyba się ze mną zgodzisz ?? No fakt coś w tym jest Oczywiście składam najlepsze życzonka z okazji dzisiejszych imieninek Na spociku będzie buziak w policzek OK i dziękuje bardzo :> Poza tym Oniak przekaż swojej A również najlepsze życzonka Ode mnie też A kim jest Angela ??? Jakoś nie mogę skonfrontować z resztą grupy? BTW, a kiedy jest ten wyjazd na Mazury?
Norbi Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 BTW, Nie wiedziałem że relatywnie dużo kobiet nawiedza takie spoty, przynajmniej zachowana jest równowaga sił Szkoda że tak szybko pojechałeś, nie poznałeś jeszcze Angeli Miło było poznać Mam nadzieję że się jeszcze kiedyś pojawisz. Albo zbieraj się z nami na zlot na mazury [br]Dopisany: 26 Lipiec 2007, 07:58 _________________________________________________ Łukasze po prostu są tacy romantyczni i kochani - do rany przyłóż Lukas chyba się ze mną zgodzisz ?? No fakt coś w tym jest Oczywiście składam najlepsze życzonka z okazji dzisiejszych imieninek Na spociku będzie buziak w policzek OK i dziękuje bardzo :> Poza tym Oniak przekaż swojej A również najlepsze życzonka Ode mnie też A kim jest Angela ??? Jakoś nie mogę skonfrontować z resztą grupy? BTW, a kiedy jest ten wyjazd na Mazury? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12646.0.html
angela Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 BTW, Nie wiedziałem że relatywnie dużo kobiet nawiedza takie spoty, przynajmniej zachowana jest równowaga sił Szkoda że tak szybko pojechałeś, nie poznałeś jeszcze Angeli Miło było poznać Mam nadzieję że się jeszcze kiedyś pojawisz. Albo zbieraj się z nami na zlot na mazury [br]Dopisany: 26 Lipiec 2007, 07:58 _________________________________________________ Łukasze po prostu są tacy romantyczni i kochani - do rany przyłóż Lukas chyba się ze mną zgodzisz ?? No fakt coś w tym jest Oczywiście składam najlepsze życzonka z okazji dzisiejszych imieninek Na spociku będzie buziak w policzek OK i dziękuje bardzo :> Poza tym Oniak przekaż swojej A również najlepsze życzonka Ode mnie też A kim jest Angela ??? Jakoś nie mogę skonfrontować z resztą grupy? BTW, a kiedy jest ten wyjazd na Mazury? dobre pytanie ......C.MILE......wedlug mnie to wygladam na dziewczyne.....wiec pewnie nia jestem
wit.s Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Wituś, wymyśl cos i zabierz je jutro ze sobą :> Nooo, będę musiał się mocno starać, to wbrew pozorom wcale nie jest takie proste. dobre pytanie ......C.MILE......wedlug mnie to wygladam na dziewczyne.....wiec pewnie nia jestem Cię musiało nie być Koleżanko jak C.MILE wyjeżdżał, bo jakby Cię widział, nie miałby żadnych trudności ze skojarzeniem o kogo chodzi
angela Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Wituś, wymyśl cos i zabierz je jutro ze sobą :> Nooo, będę musiał się mocno starać, to wbrew pozorom wcale nie jest takie proste. dobre pytanie ......C.MILE......wedlug mnie to wygladam na dziewczyne.....wiec pewnie nia jestem Cię musiało nie być Koleżanko jak C.MILE wyjeżdżał, bo jakby Cię widział, nie miałby żadnych trudności ze skojarzeniem o kogo chodzi Wiciu ja standardowo jestem po 20........to kolega tak szybko sie zmyl.....nie mialam okazji zobaczyc jego furki....tak zachwalanej przez wszystkich
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 C.MILE tym bardziej ze jeden RS4 B7 juz niby potwierdzil swoje przybycie na moment nie bylbys sam Brynia ta zawiecha od Pozia to szkoda gadac to zadno obnizenie szkoda kosztow kup juz lepiej -30 i bedzie git ewentualnie od Pozia i 2 Zółwiczkow do srodka jeden w bagaznik drugi pod maske szkoda ze nie zastosowalismy naszego konfiguratora obnizenia ala Zólw
ono Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Oniak miał rację, maoje OOOO idzie delikatnie w dół No i będzie kox
platiniumm Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 jesli ma ktos chec na paint balla to zapraszam 05.08 tj. niedziela o 12.00 idziemy w pare osob z pracy i dodam ze jest sporo odwaznych dziewczyn. bedzie tak ze mamy rezerwacje ze bedziemy tylko my bez zadnych obcych osob. miejsce to fearhous tam gdzie gropa warszawska byla pierwszy raz ulica przyokopowa czy jakos tak
gosia Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Czy mogę prosić kolegę który robił mi logi o ich przesłanie?Byłem na spocie pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni!Fajna atmosfera!Zarafajneczwórki!Szczególnie RS4!
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 no prosze prosze to moze kuleczki oniak zostan z nami bedziemy sie zabijac
adamooo Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Czy mogę prosić kolegę który robił mi logi o ich przesłanie?Byłem na spocie pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni!Fajna atmosfera!Zarafajneczwórki!Szczególnie RS4! Proszę bardzo : VAG-COM Version: Release 311.2-N Chassis Type: 8D - Audi A4 B5 Scan: 01,02,03,08,15,17,25,35,45,55,56 Address 01 ------------------------------------------------------- Controller: 038 906 012 AF Component: 1,9l R4 EDC G000SG 2825 Coding: 00002 Shop #: WSC 06325 No fault code found. Address 03 ------------------------------------------------------- Controller: 8E0 614 111 AB Component: ABS 5.3 FRONT D00 Coding: 0273004281 Shop #: BB 24548 No fault code found. Address 08 ------------------------------------------------------- Controller: 8D0 820 043 M Note: Excessive Comm Errors Skipping Address 15-Airbags Address 17 ------------------------------------------------------- Controller: 8D0 920 900 H Component: B5-KOMBIINSTR. VDO D11 Coding: 00140 Shop #: WSC 63251 ???????????????? AUZ7Z0X1318531 No fault code found. Address 25 ------------------------------------------------------- Controller: Bitte Adress Component: e 17 eingeben No Faults Found or DTCs not supported by controller or a communication error ocurred Address 35 ------------------------------------------------------- Controller: 8D0 862 257 Component: ZV-Pumpe, DWA, Funk D12 Coding: 13131 Shop #: WSC 06325 7 Faults Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 01371 - Alarm triggered by Door Contact Switch: Driver's Side 35-00 - - 01374 - Alarm triggered by Terminal 15 35-00 - - 01370 - Alarm triggered by Interior Monitoring 35-00 - - 01368 - Alarm triggered by Luggage Compartment Switch 35-00 - - 00955 - Key 1 09-00 - Adaptation Limit Surpassed 00956 - Key 2 09-00 - Adaptation Limit Surpassed Address 45 ------------------------------------------------------- Controller: 4B0 951 173 Component: Innenraumueberw. D03 Coding: 00101 Shop #: WSC 06325 1 Fault Found: 01378 - Ultra Sonic Sensor for Alarm System: Right (G171) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent End -------------------------------------------------------
Norbi Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Oniak dzięki za furacza, naprawde daje rade . Będzie nietknięta
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Oniak dzięki za furacza on to nawet swojemu rodzonemu synowi by go nie oddał ale spokojnie wiemy gdzie stoi mam nadzieje ze juz dorobiliscie kluczyki
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Wiesz co Brynia nie wiem jakie mam cos kolo -20 ale to lipa jak beda $ to bedzie tak jak u oniaka
adamooo Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Brynia jestem pewny że jak załozysz to będziesz załowała..minimum musi być -30..do -35..przy takim obniżeniu o nic nie będziesz walić i będzie ok..ja też miałem -20 i prawie nie ma różnicy niz seria..
Norbi Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Oniak dzięki za furacza on to nawet swojemu rodzonemu synowi by go nie oddał ale spokojnie wiemy gdzie stoi mam nadzieje ze juz dorobiliscie kluczyki Po co dorabiać
Gość C.MILE Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 BTW, Nie wiedziałem że relatywnie dużo kobiet nawiedza takie spoty, przynajmniej zachowana jest równowaga sił Szkoda że tak szybko pojechałeś, nie poznałeś jeszcze Angeli Miło było poznać Mam nadzieję że się jeszcze kiedyś pojawisz. Albo zbieraj się z nami na zlot na mazury [br]Dopisany: 26 Lipiec 2007, 07:58 _________________________________________________ Łukasze po prostu są tacy romantyczni i kochani - do rany przyłóż Lukas chyba się ze mną zgodzisz ?? No fakt coś w tym jest Oczywiście składam najlepsze życzonka z okazji dzisiejszych imieninek Na spociku będzie buziak w policzek OK i dziękuje bardzo :> Poza tym Oniak przekaż swojej A również najlepsze życzonka Ode mnie też A kim jest Angela ??? Jakoś nie mogę skonfrontować z resztą grupy? BTW, a kiedy jest ten wyjazd na Mazury? dobre pytanie ......C.MILE......wedlug mnie to wygladam na dziewczyne.....wiec pewnie nia jestem Odkąd pojawiła się Miriam i ch.plastyczna należy się zapytać ... samo Angel mówi niewiele ... jak z góry przedstawiasz siebie jako kobiete to miło mi Do zobaczenia next time. Wyjazd na Mazury jest dosyć ciekawą opcją. Dam znać jak moje plany wakacyjne się wyklarują. Pozdr.
angela Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 C.MILE......nie Angel.....tylko Angela........a to roznica..
wit.s Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 C.MILE......nie Angel.....tylko Angela........a to roznica.. Ale jak Angel :>
Rekomendowane odpowiedzi