angela Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 BTW ja tam was bardzo polubilam.....i juz sie przyzwyczailam do tych ,,dziwnych tekstow'' :polew: Dobra dobra, ciekawe czemu tak mówi - pewnie coś potrzebuje :polew: :polew: Nie zgadles......nic nie potrzebuje hehe.....a gdybym potrzebowala czegos......to az boje sie zapytac.........znow mi polecicie Przasnyska :polew:
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie zgadles......nic nie potrzebuje Wiem wiem, to taki mały żarcik
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Wreszcie was znalazłam , Czyli Promenada dzisiaj aktualna. Nie obiecuje ale spróbuje sie pokazać tyle, że trochę później. Kaśka
angela Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Czemu nie wierzycie w bezinteresowność kobiet bo to sa dziki
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Czemu nie wierzycie w bezinteresowność kobiet Ależ Bryniu wierzymy, jak najbardziej. Czasami tylko jakoś tak nachodzą nas mężczyzn myśli powątpiewające, ale to taka nasza chwilowa słabość
angela Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Czemu nie wierzycie w bezinteresowność kobiet bo to sa dziki Dziki jak dziki, dziki to i my. Ja bardziej bym obstawiała że ogry tzn ogiery ogry ogiery dobrze powiedziane
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dziki jak dziki, dziki to i my. Ja bardziej bym obstawiała że ogry tzn ogiery Ogry ?? My ?? No nie, aż tak to źle z nami nie jest ... jeszcze ... w tym wieku A Ogiery ?? Hmmm .... dość ciekawie to brzmi :>
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Wreszcie was znalazłam , Czyli Promenada dzisiaj aktualna. Nie obiecuje ale spróbuje sie pokazać tyle, że trochę później. Kaśka tak Promenada ostatnie pietro zapraszamy
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jeśli z wami jest tak wesoło w rzeczywistości jak tu. To naprawdę może być fajnie. :>
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jeśli z wami jest tak wesoło w rzeczywistości jak tu. To naprawdę może być fajnie. :> Ehm .... Zawołaniem Grupy Warszawskiej jest cytat z "Piekła" Dantego "Porzućcie wszelkie nadzieje, którzy tu wchodzicie" [br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 13:52:48_________________________________________________Więc bądź dzielna
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jeśli z wami jest tak wesoło w rzeczywistości jak tu. To naprawdę może być fajnie. :> Jest jest Przyjeżdżaj śmiało :th:
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ehe, widzę że się zaczyna...... gawędziarstwo i straszenie niewiast Od razu straszenie. Anulka przecież wiesz jak jest :>
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Brynia to dopiero poczatek a co bedzie jak zobaczymy samochodzik Oczywiscie Kaska nie czytaj tych banialuków
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zawsze byłam dzielna. "Twarda Kaśka" - niezły nick klubowy
angela Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jeśli z wami jest tak wesoło w rzeczywistości jak tu. To naprawdę może być fajnie. :> Ehm .... Zawołaniem Grupy Warszawskiej jest cytat z "Piekła" Dantego "Porzućcie wszelkie nadzieje, którzy tu wchodzicie" [br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 13:52:48_________________________________________________Więc bądź dzielna ehe, widzę że się zaczyna...... gawędziarstwo i straszenie niewiast hehe.....wiem co o tym
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Brynia to dopiero poczatek a co bedzie jak zobaczymy samochodzik Oj tu się zgodzę, może być sporo uwag i brzydkich epitetów Oczywiscie Kaska nie czytaj tych banialuków Lukasku, nie przesadzaj . "Twarda Kaśka" da radę
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 lukaszr - zostanie przeze mnie zamordowany, on już wie za co Bryniu, z Twoich rąk to sama przyjemność Już nie mogę się doczekać :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi