Motor Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 spychowo-mikołajki do oporu chlanie je...ć to tankowanie
spetsnaz Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Oddam 2 bilety na dzisiaj Legia-Groclin 19:15 na krytą. Odbiór Legionowo-Jabłonna-Modlińska.. Jak coś to dzwonić.. mój numer ma Angela, Lukas i Wit.s
Lukas Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Norbi czy to znaczy ze bedziesz na spocie we wtorek
Norbi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Norbi czy to znaczy ze bedziesz na spocie we wtorek Jasne szefie!!!
hornet Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja się właśnie zbieram w stronę Wawy... juz promile wyparowały więc śmigam heheh
KICHOL Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja się właśnie zbieram w stronę Wawy... juz promile wyparowały więc śmigam heheh Hornet ja nie wiem czy z ciebie kiedykolwiek promile wyparowują ciągle je uzupełniasz :polew:
Lukas Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 juz promile wyparowały więc śmigam zamieniles ta thalie na cos latajacego ? no nareszcie :oklaski:
malik Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siema, powrocilem. Zrobilem wczoraj konwersje do bixenonow ale mam na FISie blad poziomowania. Czy bedzie we wtorek na spociku ktos z VAGiem zeby to wykasowac?
Norbi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 O tak Vag wskazany. Mam zamiar zwalczyć notlauf, bo w trasie jest wkurw... Wracając znad morza kilka razy musiłem gasić autko a jechałem nocą
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siema, powrocilem. Zrobilem wczoraj konwersje do bixenonow ale mam na FISie blad poziomowania. Czy bedzie we wtorek na spociku ktos z VAGiem zeby to wykasowac? Mam to samo u siebie (od samego kupna), wiec tez podepne sie usuniecie bledu...
Motor Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zobaczymy co da usunięcie i co tam jeszcze wyskoczy :naughty:
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 po usunieciu błedu cale lampy automatycznie wychodzą z mocowań i samoistnie przechodzą do tyłu
hornet Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 po usunieciu błedu cale lampy automatycznie wychodzą z mocowań i samoistnie przechodzą do tyłu Uprasza się o nie pisanie głupot... no chyba że stosujesz nową mechanikę Ty lepiej powiedz czy na 10000% nie będziesz na spocie ?? Szkoda żeby Twoje A4 stało i nie było na zlocie..... ja mogę się nim zaopiekować na te parę dni..... zamieniles ta thalie na cos latajacego ? no nareszcie :oklaski: Niestety ale nie zamieniłem ... ale jaka to ulga jak się podjeżdża pod dystrybutor i nic z portfela nie ucieka heheheh
wit.s Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 po usunieciu błedu cale lampy automatycznie wychodzą z mocowań i samoistnie przechodzą do tyłu Uprasza się o nie pisanie głupot... No co Ty. Bez głupot - wątek by umarł. Sam widzisz co się działo w weekend- każdy się silił na jakąś poważną,inteligentną gadkę i skończyło się milczeniem i paroma bźdęknięciami na temat pica wódki. Zupełnie inny apel ogłoszę: "Więcej głupot"[br]Dopisany: 13 Sierpień 2007, 12:00:27_________________________________________________Bo jak nie, to przyjdzie giermaniec i Wam w opony będzie strzelał :polew:
spetsnaz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wiciu, a Ty lubisz te klimaty?? Nie wiedziałem.. Schmeisserek.. tylko but nie ten
malik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wiciu, a Ty lubisz te klimaty?? Nie wiedziałem.. Schmeisserek.. tylko but nie ten Mąż do żony - Kochanie a może tym razem "na jeźdźca"? - Ale jaki najeźdźca?! - NORMALNY! GERMAńSKI OPRAWCA!!!
Lukas Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Malik miales cos mi wyslacw pdf wodzu Wiciu, a Ty lubisz te klimaty?? Wit to lubi różne klimaty ale ten jest kox
Flyer Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Lukas, a Ty mi nie odpisales na PW...
Lukas Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 a racja Flyer jesli jutro jakos dotre to zabiore CD
Rekomendowane odpowiedzi