Norbi Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Heh, no właśnie. Mi np. bardziej by pasował Wola Park. Blue City tez moze byc. Trzeba zaczac kurde robic lobbying na miejscowki po zachodniej stronie Wisly. Norbi, Angela! No Malik przegość dla mnie jesteś Jutro upalanie na ćwiare na Poznańskiej Czekam o 19-tej!!!
hornet Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No Malik przegość dla mnie jesteś Jutro upalanie na ćwiare na Poznańskiej Czekam o 19-tej!!! Możesz stanąć ze mną na tą ćwiarę.... służbowa thalia wymiecie Cię.... :polew: jak wystartujesz 30 min pźńiej.
Norbi Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No Malik przegość dla mnie jesteś Jutro upalanie na ćwiare na Poznańskiej Czekam o 19-tej!!! Możesz stanąć ze mną na tą ćwiarę.... służbowa thalia wymiecie Cię.... :polew: jak wystartujesz 30 min pźńiej. S tobom zawsze miszczu
angela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 [br]_________________________________________________ I słusznie. Promenada, Promenada. Chyba trochę wsiakliśmy w tę Promenadę, ale cóż. Osobiście wolałbym np Wileńską Heh, no właśnie. Mi np. bardziej by pasował Wola Park. Blue City tez moze byc. Trzeba zaczac kurde robic lobbying na miejscowki po zachodniej stronie Wisly. Norbi, Angela! Malik ja to jestem jak najbardziej za
malik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Motor mieć VAG-a być po 20:00. I o to chodzi, i o to chodzi.[br]Dopisany: 13 Sierpień 2007, 23:01 _________________________________________________ No Malik przegość dla mnie jesteś Jutro upalanie na ćwiare na Poznańskiej Czekam o 19-tej!!! No no, porównaj sobie tylko ilośc kucy u mnie i u Ciebie. Się tak nie bawię.
Tosik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Motor jak bedziesz z Vag-iem to mi też podepniesz tak profilaktycznie oki?
angela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Motor jak bedziesz z Vag-iem to mi też podepniesz tak profilaktycznie oki? tak profilaktycznie mowisz z motora to jest bardzo dobry kolega.....zaraz Ci jakies bledy znajdzie takze Tosik dobrze sie zastanow czy chcesz oddac autko w jego rece
Motor Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Motor jak bedziesz z Vag-iem to mi też podepniesz tak profilaktycznie oki? tak profilaktycznie mowisz z motora to jest bardzo dobry kolega.....zaraz Ci jakies bledy znajdzie takze Tosik dobrze sie zastanow czy chcesz oddac autko w jego rece No problem Tosik Angee żałujesz,że oddałaś w moje ręce
angela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Motor jak bedziesz z Vag-iem to mi też podepniesz tak profilaktycznie oki? tak profilaktycznie mowisz z motora to jest bardzo dobry kolega.....zaraz Ci jakies bledy znajdzie takze Tosik dobrze sie zastanow czy chcesz oddac autko w jego rece No problem Tosik Angee żałujesz,że oddałaś w moje ręce No co Ty wrecz przeciwnie
SebMis Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 angee jest po prostu zazdrosna ja dzisiaj też będę z vagiem i mam nadzieje od 19 jak macie jakieś specjalne życzenia to dajcie znać to się przygotuję merytorycznie, bo nie wszystko da rade z głowy zrobić
hornet Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja poprosze parę kuni do firmowego paździocha bo płacze jadąc :rant:
angela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 angee jest po prostu zazdrosna ja dzisiaj też będę z vagiem i mam nadzieje od 19 jak macie jakieś specjalne życzenia to dajcie znać to się przygotuję merytorycznie, bo nie wszystko da rade z głowy zrobić e tam od razu zazdrosna wolalabym auta nie oddawac w jego rece.......bo za kazdym razem moj portfel na tym najbardziej cierpi no ale jak mus to mus
SebMis Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 lukaszr pojechał dzisiaj chyba po furkę, miejmy nadzieje że nie wróci z pustymi rękami @hornet nie podłączam kompa pod takie wynalazki, jeszcze mi się zawirusuje
Lukas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kto dzisiaj bedzie przelatywal kolo ZOO na spota ?
wit.s Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kto dzisiaj bedzie przelatywal kolo ZOO na spota ? Lukas, jak nie będzie nikogo ktoby przy okazji, to ja zadzwonię koło 19.00 i Cię zgarnę. Co prawda mam jakieś pożegnanie od 17,00, ale gościa nie specjalnie ten teges, więc raczej pójdę na chwile i najwyżej jakby się rozkręcało to wrócę po spocie Tak, czy siak transport w razie czego ode mnie masz.
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 lukaszr pojechał dzisiaj chyba po furkę, miejmy nadzieje że nie wróci z pustymi rękami Pojechal wczoraj w nocy z moim znajomym, nie wroci z pustymi na 99% Lukas: Ja zawsze przelatuje kolo ZOO, pisz w razie czego na gg/pw.
SebMis Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja też zoo mijam albo z jednej abo z drugiej strony
Lukas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No chlopaki jak piknie moje auto zostalo na wsi na zabiegu takze potrzebuje podwiezienia Flyer mam dla Ciebie plytke w plecaku to odrazu sprawdzimy w drodze na spota czy dziala podeslij mi Tela na PW bo moj to chyba masz
Rekomendowane odpowiedzi