angela Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no wlasnie....naleza Ci :bicz3: Oj Agnee bo rączka Cię zaboli jak tak wszystkich będziesz lała Spokojnie dam rade....... przeciez to nie moja wina ze was nie bylo
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 dlaczego Twoja .... ja o 19 już nie byłem w stanie niegdzie jechać :gwizdanie:
angela Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 dlaczego Twoja .... ja o 19 już nie byłem w stanie niegdzie jechać :gwizdanie: chyba zle zrozumiales ja wczoraj bylam bez auta i jakos dojechalam btw....autko naprawione i smiga jak nigdy dotad
malik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 . Ale się wszyscy nagle szybko rozjechali dziś i chyba malo kto dotarl do domu......bo jakos tak tu pusto..... Ja dojechałem, ale około 4 rano.. hehe.
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 chyba zle zrozumiales ja wczoraj bylam bez auta i jakos dojechalam btw....autko naprawione i smiga jak nigdy dotad To Ty chyba mnie źle zrozumiałaś .... ja nie by lem w stanie dojechać a miałem czym. Dzisiaj zdycham.
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Adamoo czemu wygadałeś co Lukaszr kupił Ja widziałam od wczoraj rana, ale nic nie mówiłam żeby się sam mógł pochwalić Ale skoro juz wszyscy wiedzą to faktycznie fura super, ciekawe kiedy pierwsze fotki się pojawią Wyciągnął i wygadał :D A pochwalić się sam nie omieszkam na pewno. Ale nie będę pisał co i jak, bo widziałem Adaś wstępnie zrobił kilka postów temu krótką charakterystykę Będę na spocie to będzie można pomacać . Ogólnie jestem za***iście zadowolony - uważam, że się dobrze trafiło i jest więcej niż oczekiwałem. Warto było nie spać 47h, zrobić 2500 km i ściągnąć autko Na razie czeka mnie załatwianie papierowych spraw i dopiero wtedy będzie można zacząć nim normalnie jeździć. Zmieniam w takim razie nazwę klubu w podpisie: z "... JESZCZE BEZ A4 TEAM ..." na jeszcze nie wiem co
Motor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Gratulacje furmany Lukasr :oklaski: . Jak wrzucisz ją da MOJA A4 Przygotuj się na....[...]uu felgi trza zmienić na 18''[...]uuu progi trzeba zmienić[...]uuu obniżyć trzeba[...] heheheheh
malik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Będę na spocie to będzie można pomacać . Gratulacje! Wezmę EOSa na następny spot to zrobimy małą sesję do działu "Moja A4".
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Adamoo czemu wygadałeś co Lukaszr kupił Ja widziałam od wczoraj rana, ale nic nie mówiłam żeby się sam mógł pochwalić Ale skoro juz wszyscy wiedzą to faktycznie fura super, ciekawe kiedy pierwsze fotki się pojawią Wyciągnął i wygadał :D A pochwalić się sam nie omieszkam na pewno. Ale nie będę pisał co i jak, bo widziałem Adaś wstępnie zrobił kilka postów temu krótką charakterystykę Będę na spocie to będzie można pomacać . Ogólnie jestem za***iście zadowolony - uważam, że się dobrze trafiło i jest więcej niż oczekiwałem. Warto było nie spać 47h, zrobić 2500 km i ściągnąć autko Na razie czeka mnie załatwianie papierowych spraw i dopiero wtedy będzie można zacząć nim normalnie jeździć. Zmieniam w takim razie nazwę klubu w podpisie: z "... JESZCZE BEZ A4 TEAM ..." na jeszcze nie wiem co hhee Łukasz mnie ..musiałem coś napisać ale to dlatego że będzie to 3 A4 w TEAMie która jest czarna.. a jak wiadomo czarny kolor jest najładniejszy :oklaski:
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Gratulacje! Wezmę EOSa na następny spot to zrobimy małą sesję do działu "Moja A4". Jakbyś Malik był tak miły to byłbym wdzięczny. Wstępnie można by pstryknąć parę. Ale mam nadzieję, że ten wtorkowy zaliczę - wszystko zależy od tego, czy załatwię papierzyska. Tablice rej. mam czasowe i tylko do 19 sierpnia, także jeżeli nie załatwię to po prostu pstrykniemy następnym razem hhee Łukasz mnie :D ..musiałem coś napisać ale to dlatego że będzie to 3 A4 w TEAMie która jest czarna.. a jak wiadomo czarny kolor jest najładniejszy :oklaski: Bardzo dobrze Kolor piękniutki - taki właśnie chciałem - czarniutki jak węgiel, a dokładnie kolor: EBONY BLACK PEARLESCENT. Czytam właśnie co mam w aucie (kody 3 znakowe) i cholera kilku nie kumam
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Powiedz lepiej chłopie czy były jakieś Q ?? oczywiście w avancie.... kolorek kox tylko jeździć.... Rozumiem że kolega Flayer-a spisał się na medal i można na nim polegać?
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Powiedz lepiej chłopie czy były jakieś Q ?? oczywiście w avancie.... kolorek kox tylko jeździć.... Wiesz co, ja pojechałem tam gdzie było kilkanaście aut. Było też B7, ale cieniutko wyposażone. Rozumiem że kolega Flayer-a spisał się na medal i można na nim polegać? Flayer spisał się naprawdę na medal za co mu wszem i wobec dziękuję - polecił mi osobę naprawdę godną zaufania.
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Powiadasz B7 :mysli: masz może linka do strony gdzie znajdują sie te autka (tam gdzie byłeś ) Jeżeli tak to prześlij mi na PW albo na gg
Norbi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Git furka mister Lukaszr no i spalanie widze,że identyczne jak u mnie
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Git furka mister Lukaszr no i spalanie widze,że identyczne jak u mnie Rzeczywiście, różnice są prawie niezauważalne :polew: Gratulacje furmany Lukasr :oklaski: . Jak wrzucisz ją da MOJA A4 Przygotuj się na....[...]uu felgi trza zmienić na 18''[...]uuu progi trzeba zmienić[...]uuu obniżyć trzeba[...] heheheheh Domyślam się Ale ja jestem spokojny i ułożony - wszystko w swoim czasie
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Rozumiem że kolega Flyer-a spisał się na medal i można na nim polegać? Kolega Dorosly chlop kolo 40 Facet godny zaufania i polecenia ze stopniem zadowolenia klientow 100%.
spetsnaz Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 spocik spoko, spetsnaz: ladnie Ci pomyka ta b5! mnie niestety lukas obciazal Z miejsca nie miałem startu, ale już 2, 3 i 4 jako tako Co do obciążenia to ja miałem kocyk, zeszyt i długopis więc mniej więcej sumuje się na wagę Lukasa
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Co do obciążenia to ja miałem kocyk, zeszyt i długopis więc mniej więcej sumuje się na wagę Lukasa Odejmij ten zeszyt i długopis i wtedy będzie waga Lukasa :polew:
spetsnaz Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Bardzo dobrze Kolor piękniutki - taki właśnie chciałem - czarniutki jak węgiel, a dokładnie kolor: EBONY BLACK PEARLESCENT. Czarna kolor ładna kolor... stary po roku Ci cały lakier zejdzie jak będziesz chciał ją mieć czystą Zobaczysz co znaczy ciemny lakier dla całego syfu z ulicy
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Z miejsca nie miałem startu, ale już 2, 3 i 4 jako tako Co do obciążenia to ja miałem kocyk, zeszyt i długopis więc mniej więcej sumuje się na wagę Lukasa Z miejsca ja natomiast mam straty na napedzie... nastepnym razem mozemy zrobic powtorke
Rekomendowane odpowiedzi