wit.s Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 No, dobrze, że dotarłem. Rzeczywiście było sporo Nowych - jeden nawet z USA przyjechał. UELKAM!!!! Ty rozumeć? UELKAM BEK!!! A tak BTW hamować mi tu publiczną bajerę, bo niektórzy takiego rozkrętu dostają jakby rano się przy goleniu w lustrach nie widzieli (nie dotyczy naszych Dziewczyn).[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2007, 09:40:51_________________________________________________Kogut! Czego się nie odzywasz Żuczku?
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Kogut! Czego się nie odzywasz Żuczku? Kogut pewnie dostał :bicz: od swojej kurki
Flyer Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 To gdzie beda spoty jesienne/zimowe/wiosenne? Fort Wola (cos ktos o nim wspominal wczesniej) ?
wit.s Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 To gdzie beda spoty jesienne/zimowe/wiosenne? Fort Wola (cos ktos o nim wspominal wczesniej) ? To właściwie dobre pytanie. Póki co ustawiamy się na Fort Wola, ale jak ktoś zna jakiś miły, ciepły i suchy garaż z którego nas nie będą chcieli wyrzucić to dlaczego by nie rozważyć zmiany.
malik Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 To właściwie dobre pytanie. Póki co ustawiamy się na Fort Wola, ale jak ktoś zna jakiś miły, ciepły i suchy garaż z którego nas nie będą chcieli wyrzucić to dlaczego by nie rozważyć zmiany. Blue city, arkadia, ikea janki tez maja podziemne garaze A poprzedniej zimy gdzie robiliscie spoty?
Flyer Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 W Arkadii chyba jest mimo wszystko za duzy ruch, dopiero po 21, blizej 22 robi sie w miare luzno. Janki odpadaja z uwagi na lokalizacje. BlueCity brzmi rozsadnie...
Lukas Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Fort Wola jak popada snieg to zawsze bedzie blisko na Bronisze polatac z
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Póki co ustawiamy się na Fort Wola, ale jak ktoś zna jakiś miły, ciepły i suchy garaż z którego nas nie będą chcieli wyrzucić to dlaczego by nie rozważyć zmiany. Nie ma chyba żadnego garażu w Centrum Handlowym, który byłby jakoś osłonięty - spaliny jakoś muszą uciekać . Wicu, na Wileńskim jest tak, że jest tylko z jednej strony odsłonięty garaż piętrowy. Tylko tam to znowu jest sporo ludzi i za blisko domu :)
Flyer Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Mi osobiscie zupelnie nie lezy ten parking na Wilenskim - za malo miejsca, za duzo ludzi. Lukas z BC tez jest blisko
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Mi osobiscie zupelnie nie lezy ten parking na Wilenskim - za malo miejsca, za duzo ludzi. Tam by było ok gdyby właśnie nie ten tłum ludzi.
Flyer Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 I jest zwyczajnie brzydki, malik nie mialby gdzie pstry pstry pstry
Lukas Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Zostajemy przy Woli bo w BC jakos tak ciasno i nisko a na Woli mozna zawsze poogladac auta w komisie no i tego samego dnia ma tam spoty klub mazdy Najwazniejsze to to ze Norbi ma obiecane FW
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Zostajemy przy Woli bo w BC jakos tak ciasno i nisko a na Woli mozna zawsze poogladac auta w komisie no i tego samego dnia ma tam spoty klub mazdy Najwazniejsze to to ze Norbi ma obiecane FW Norbiasty na pewno się ucieszy. Może w końcu będzie częściej bywał
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Wolę Wolę Wolą wszystkich jest Wola to ja też Wolę Wole.
angela Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 No ja tez wole....wole...ale w weekendy No teraz to bede miala spory kawalek z Wilanowa.....no ale mam nadzieje, ze za szybko nie bedziecie uciekac......
wit.s Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Zamknięte są BC i Media z którego nas na początku roku wywalili. Wola jest zasadniczo OK, chociaż w zimie tam też nie rozpala wrzątkiem. Co prawda jestem przeciwny Wileńskiej, ale mylicie się z tym tłumem. Na pięterku zawsze pusto tylko ciężko później wyjechać
Flyer Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Jak nie wybierzemy miejsca to zawsze mozna podjechac do Adasia
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Jak nie wybierzemy miejsca to zawsze mozna podjechac do Adasia Jakby nas wszędzie wywalili to zawsze jakieś wyjście jest
Lukas Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 W tym roku ma nie byc zimy takze spokojnie damy rade na Woli
Rekomendowane odpowiedzi