hornet Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 To już jakieś wzorki sobie strzel albo ognie :polew:
spetsnaz Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Słyszałem że ma sobie walnąć żółty motyw z napisem "Lucas".. podobno jest teraz trendy
hornet Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Słyszałem że ma sobie walnąć żółty motyw z napisem "Lucas".. podobno jest teraz trendy To już jest zarezerwowane !!! i może jeździć tylko na Thali i peugeot 206
spetsnaz Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Od wielu miesięcy patrzyła jak się męczy. Codziennie do późna przesiadywał w garażu. Podziwiała go za jego cierpliwość - nigdy sie nie skarżył, a wręcz starał się zawsze wyglądać na zadowolonego z siebie i swojego samochodu. Ale jej kobieca intuicja podpowiadała, że to wszystko jest wymuszone i sztuczne. Wydawało jej się, że patrzy z zazdrością na sąsiadów i znajomych jeżdżących autami z salonu, siedzących wieczorami przy grillu z rodziną... gdy on znów rozbierał silnik... Pewnej nocy, gdy pracował do późna w garażu podjęła ostateczną decyzję... Wszystko miała dokładnie zaplanowane. Okazja pojawiła się, gdy wyjechał na parę dni na delegację, służbowym samochodem. W jeden dzień załatwiła kredyt w banku i wizytę u dealera. Na drugi zamówiła lawetę. Teraz pozostało tylko czekać... a w garażu... taki nowiutki... błyszczący... musi mu się spodobać... Gdy przyjechał zaprowadziła go przed garaż, uroczystym ruchem otworzyła drzwi... - Gdzie mój zabytkowy ford mustang....... - jęknął tylko. - Nooo... na złomie, tam gdzie jego miejsce, już nie będzie cię denerwować, cieszysz się kochanie?? Po pierwszym ciosie zadanym kluczem do kół zdążyła resztką świadomości pomyśleć "A może VW golf to nie był dobry wybór... może toyota...". Pozostałych dwudziestu sześciu już nie czuła...
malik Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 ... zdążyła resztką świadomości pomyśleć "A może VW golf to nie był dobry wybór... Znałem to ale w wersji z Renault Thalia
Kaśka Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Nie zmienia faktu, że opowiadanie kox.
hornet Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 ... zdążyła resztką świadomości pomyśleć "A może VW golf to nie był dobry wybór... Znałem to ale w wersji z Renault Thalia Uważaj bo Kogutowi grzebień się jeży ......
lukaszr Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Uważaj bo Kogutowi grzebień się jeży ...... Uuuuu kogut zaraz pogoni kurki ... :D
Kaśka Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 ... zdążyła resztką świadomości pomyśleć "A może VW golf to nie był dobry wybór... Znałem to ale w wersji z Renault Thalia Uważaj bo Kogutowi grzebień się jeży ...... Wszyscy się boimy :polew:
Motor Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Malujesz cala bude? Nie. Ale jest sporo do zrobienia + myjnie automatyczne zrobiłi swoje. :bicz3: Spetsnaz ...
malik Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Ale jest sporo do zrobienia + myjnie automatyczne zrobiłi swoje. :bicz3: Jakbys mógł to spytaj tych swoich lakierników o polerowanie przednich błotników i maski. Chcę się pozbyć śladów po kamyczkach. Interesują mnie: - termin - cena - ile czasu to zajmie
wit.s Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Poziek. To w sumie dobrze, że przekładamy. Bo już mnie całkiem szlag trafia z tą brodą. Chyba jednak się ogolę
lukaszr Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 jedno zdjecie ze spotu Ale lansik :polew:
Motor Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 jedno zdjecie ze spotu A ja chciałem ''NO BASS NO FAN'' :gwizdanie: W jednym rzędzie czy 2 linijki jak myslicie?? :polew:
angela Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 A ja chciałem ''NO BASS NO FAN'' gwizdanie W jednym rzędzie czy 2 linijki jak myslicie?? mysli ja proponuje w jednym
Motor Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 A ja chciałem ''NO BASS NO FAN'' gwizdanie W jednym rzędzie czy 2 linijki jak myslicie?? mysli ja proponuje w jednym Na dzwiach czy tylna szybka??
angela Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Na dzwiach czy tylna szybka?? na masce duzymi literami :polew:
hornet Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 jedno zdjecie ze spotu qwa pełen kox
krzyniek Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 jedno zdjecie ze spotu qwa pełen kox pełen wypas!!!
Rekomendowane odpowiedzi