Italiano Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Mi też nie działa ten link... mam białe tło
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Mi też nie działa ten link... mam białe tło To zobaczcie tutaj: http://kregaan.wrzuta.pl/obraz/qbCaHVfUzl/spalone_audi_a8 tu na pewno będzie działać tylko trzeba sobie powiększyć.
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Działa. http://c15.wrzuta.pl/wi17296/7c73616f001b05ce45be54c6/spalone%20AUDI%20A8?type=i&key=qbCaHVfUzl&ft=f
Italiano Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Działa, działa. Ach ta vista. ale powiem ze zdjęcie fajne. Teraz bede mógł kupić silnik do mojego gocarta
hornet Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Siema Wreszcie mam chwilkę wolnego czasu ale nasmarowaliście - rawie jak trylogia Szukam map do tomtoma 6 na koma jak ktoś jest w posiadaniu to niech się wypucuje na pw albo gg
Italiano Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 A jaką wersje masz teraz???
hornet Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 A jaką wersje masz teraz??? Wersja aplikacji to 6.020 (8300) sterownik GPS v1.20 mapa pl-cz-sk-hu, 652.1211 - szukam jakiejś nowszej
Italiano Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 najnowsza to 6.75 ale na polske nic nowego, ja sćiągnąłem sobie ją z torrenty.org wpisz tomtom i coś tam znajdziesz[br]Dopisany: 03 Październik 2007, 23:12 _________________________________________________sorki wyszła nowsza
hornet Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 najnowsza to 6.75 ale na polske nic nowego, ja sćiągnąłem sobie ją z torrenty.org wpisz tomtom i coś tam znajdziesz[br]Dopisany: 03 Październik 2007, 23:12 _________________________________________________sorki wyszła nowsza Moja ma pokrycie w 51% Polski a te inne w 34
Kaśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Moje autko juz odebrane z naprawy wszystko działa, jeszcze jedna rolkę będę musiała wymienić, ale nie ma ciśnienia, więc w przyszłym miesiącu na spokojnie. No to we wtorek już na pewno będę. :>
Gość MorgothV8 Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 To margota? Bo fela podobna Ej mi tu bez takich Wypluj te słowa!! Kiedyś już się garaż w którym stoi palił....
wit.s Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Flyer, czy ja dobrze pamiętam, że coś z ono marudziliście, że siłowniki w klapie bagażnika Ci siadają? Jeśli tak, to wstrzymaj sie z ewentualnym kupnem, bo ja mam odwrotny problem (zbyt mocne) może jak się podmienimy jednym to załatwi sprawę Pokombinujmy na następnym spocie. Norbi. Tyle czasu Cię nie widzialem, ze zdążyłeś zapewne zapuścić brodę, ogolić się, wydepilować, znów zarosnąć, przytyć, schudnąć i 3 razy byc u fryzjera.[br]Dopisany: 04 Październik 2007, 10:41:09_________________________________________________ BTW Czy Wy również nie widzicie mojego nieśmiertelnego 69 w avatarze?
Flyer Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Flyer, czy ja dobrze pamiętam, że coś z ono marudziliście, że siłowniki w klapie bagażnika Ci siadają? Jeśli tak, to wstrzymaj sie z ewentualnym kupnem, bo ja mam odwrotny problem (zbyt mocne) może jak się podmienimy jednym to załatwi sprawę Się zgadza się. Moje tylko i wylacznie trzymaja klape w gorze oraz pomagaja ja podniesc. Sama do gory nie idzie.
angela Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Czy Wy również nie widzicie mojego nieśmiertelnego 69 w avatarze? Ja widze
lukaszr Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Czy Wy również nie widzicie mojego nieśmiertelnego 69 w avatarze? Widać widać ... jakie preferujesz pozycje :polew:
Italiano Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Jak by ktoś miał jakieś zapasowe ramki na tablice do odsprzedania, to bym chętnie zakupił na następnym spociku.
Kaśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 BTW Czy Wy również nie widzicie mojego nieśmiertelnego 69 w avatarze? Ja nie widze twojego avatara.
poziek Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Dziadku Witku, ja widzę Twoje avatara nawet jak śpie
Lukas Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 ja widzę Twoje avatara nawet jak śpie no wlasnie biedaku ta pozycja tylko w snach odkad Q wyleciala
wit.s Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Dziadku Witku, ja widzę Twoje avatara nawet jak śpie A co to za nowy Klubowicz? Musi być jakiś bardzo nowy, bo zielony kolor ma... Coś wolno Ci idzie to malowanie Big Bena. Wracaj - u mnie remont łazienki trzeba zrobić przed zimą Widać widać ... jakie preferujesz pozycje :polew: Zodiakalny symbol raka Po zmianie serwera nadal mi się utrzymuja niejakie kłopoty z forum. Łaska boska, ze firma jeszcze nie zablokowała Się zgadza się. Moje tylko i wylacznie trzymaja klape w gorze oraz pomagaja ja podniesc. Sama do gory nie idzie. To dobrze. Jak się pomieniamy, to moze Twoja będzie szła sama w górę, a moja wreszcie bedzie się zamykać samodzielnie. Próby i decyzja na spocie. Howgh.[br]Dopisany: 04 Październik 2007, 14:11:39_________________________________________________ Przypomnij mi się w poniedziałek na PW, to na spota zabiorę - chyba mam zbedne. ono dobrze gospodarzył Jak by ktoś miał jakieś zapasowe ramki na tablice do odsprzedania, to bym chętnie zakupił na następnym spociku.
Rekomendowane odpowiedzi