Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Najbardziej bawi mnie fakt, ze coraz częściej można spotkać tam dziewczyny w charakterze ... gości W jakim charakterze gości, ja tam przyjeżdzam dowiedziec się czegoś
letallec Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Wit, A to drugie co sie wybieracie to jakies muzeum, tak? :evil: Sorry za niewiedze, ale dopiero 7 lat w Warszawie i nie znam wszystkich lokali...
spetsnaz Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Zawalił się nowo budowany wiadukt na ósemce w miejscowości Głuchy. Trasa W-wa Białystok jest zablokowana.
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Wit, A to drugie co sie wybieracie to jakies muzeum, tak? :evil: Sorry za niewiedze, ale dopiero 7 lat w Warszawie i nie znam wszystkich lokali... Jakie muzeum ?? O czymś nie wiem ??
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Najbardziej bawi mnie fakt, ze coraz częściej można spotkać tam dziewczyny w charakterze ... gości Heh, to widzę, że kolega to stały bywalec. Dorobiłeś się już jakiejś zniżki czy karty klubowej? A te panie przychodzą tam same w charakterze "gości" czy w męskim towarzystwie? Jak przychodzą same do takiego lokalu to w sumie różnie można to interpretować.
wit.s Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 W jakim charakterze gości, ja tam przyjeżdzam dowiedziec się czegoś Kaśka
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 W jakim charakterze gości, ja tam przyjeżdzam dowiedziec się czegoś Kaśka Kasiu, ale my nie piszemy o bibliotece :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Heh, to widzę, że kolega to stały bywalec. Dorobiłeś się już jakiejś zniżki czy karty klubowej? Jasne. Jak będziesz się wybierał, to sie na mnie powołaj. Wstęp o 5 zeta tańszy, a tańce 7 minut dłuższe :polew: [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:01:03_________________________________________________Wrrrrrrrrrrrrróć. Chciałem powiedzieć. Powołaj się na mnie, a wstęp bezpłatny, aksiażki można wypożyczyć na trochę dłużej [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:02:00_________________________________________________Do domeczku idę
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Najbardziej bawi mnie fakt, ze coraz częściej można spotkać tam dziewczyny w charakterze ... gości Heh, to widzę, że kolega to stały bywalec. Dorobiłeś się już jakiejś zniżki czy karty klubowej? A te panie przychodzą tam same w charakterze "gości" czy w męskim towarzystwie? Jak przychodzą same do takiego lokalu to w sumie różnie można to interpretować. Upss... ja tu się bulwersuje, że wy tak o nas o kochanych klubowiczkach, a wy o jakimś lokalu. Poza tym jak gdzieś się wybieracie to byście mnie zabrali :>
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Do domeczku idę I słusznie. Też się zrywam, koniec tej harówy na dzisiaj
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Do domeczku idę I słusznie. Też się zrywam, koniec tej harówy na dzisiaj To pa chłopaki. Buźka
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Upss... ja tu się bulwersuje, że wy tak o nas o kochanych klubowiczkach, a wy o jakimś lokalu. :polew: Nieeeee, no spadłem z krzesła! Ty na prawdę myślałaś, że my o spotach piszemy? :polew:[br] [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:07 _________________________________________________ Poza tym jak gdzieś się wybieracie to byście mnie zabrali Chyba by Ci się jednak tam nie podobało
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Upss... ja tu się bulwersuje, że wy tak o nas o kochanych klubowiczkach, a wy o jakimś lokalu. :polew: Nieeeee, no spadłem z krzesła! Ty na prawdę myślałaś, że my o spotach piszemy? :polew:[br] [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:07 _________________________________________________ Poza tym jak gdzieś się wybieracie to byście mnie zabrali Chyba by Ci się jednak tam nie podobało No dobra jak nie to nie Tym razem przynajmniej uzasadniony Foch. Serio myślałam, że o spotach piszecie
angela Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 No nie moge....... Kaska zapomnialas, ze nasi koledzy to erotomani-gawedziarze sa
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 No nie moge....... Kaska zapomnialas, ze nasi koledzy to erotomani-gawedziarze sa Nie zapomniałam, ale jakoś tak siedzę w tej pracy, chora jestem i gdzieś nie zauważyłam kierunku w jakim te wypowiedzi podążają. Właśnie wychodzę z pracy, więc najprawdopodobniej do następnego w poniedziałek. Pa
ono Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Ja pier**le co ta brynia reklamuje w tvn turbo hyhyhyhyhyhyhy mało sie nie polałem :D Oglądajcie raport turbo
Lukas Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 a co ona tam reklamuje niech to ktos nagra i nam pokaze [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 17:45 _________________________________________________aaa melex połączony ze smartem
Norbi Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Kufa ocipieliście tyle nasmarować. Malik trzymiem się z tym FW albo Caerforu Bemowo.
Lukas Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Norbi masz juz przeciez obiecane jak postawisz flaszke to moge dac ci to na pismie
Gość Murzyn Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 no wlasnie przed chwila chlopaki o tym pisali. Nie mam Turbo, to moze ktos by to wrzucil na youtoube
Rekomendowane odpowiedzi