hornet Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 f*ck nie widzialem ale może na tygodniu powtórzą
Gregu Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Brynia - własnie widziałem wasze auto w Polsacie :> dobre jest :oklaski: jak by wszyscy śmigali takimi do pracy to moze krosaów by nie było
Norbi Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Brynia - własnie widziałem wasze auto w Polsacie :> dobre jest :oklaski: jak by wszyscy śmigali takimi do pracy to moze krosaów by nie było O kurde, o Polsacie nie wiedziałam, była tam jakaś moja wypowiedź czy tylko auto pokazywali Też widziałem nawet się rozebrałaś :drool: tak do końca, ale Ty to masz ciało ŁOŁ
Gregu Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Brynia - własnie widziałem wasze auto w Polsacie :> dobre jest :oklaski: jak by wszyscy śmigali takimi do pracy to moze krosaów by nie było O kurde, o Polsacie nie wiedziałam, była tam jakaś moja wypowiedź czy tylko auto pokazywali nie wiem czy to Ty byłaś bo jeszcze się nie poznaliśmy :> ale była miła pani która opowiadała o autku
Gregu Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 dobra już wiem ja wyglądasz :> na polsacie to nie byłaś ty tylko jakaś inna laska Widziałem Cię na TVN Turbo
Gregu Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 dobra już wiem ja wyglądasz :> na polsacie to nie byłaś ty tylko jakaś inna laska Widziałem Cię na TVN Turbo Dzięki za info, tak mi się wdawało że dla Polsatu ie dawałam wywiadu, ale tam wczoraj tylu było tych dziennikarzy że się pogubiłam :polew: :polew: to teraz na spota będziesz przyjedziesz nową furą?? :polew:
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 to teraz na spota będziesz przyjedziesz nową furą?? :polew: Tak i każdy w prezencie taką dostanie w ramach reklamy, prawda Brynieczka ?
Gość Murzyn Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 to teraz na spota będziesz przyjedziesz nową furą?? :polew: Tak i każdy w prezencie taką dostanie w ramach reklamy, prawda Brynieczka ? tak tak Brynia Reklama dzwigna handlu, a bylby idealny na dojazdy do proacy. Tylko ten glupi ogranicznik predkosci trzebaby zneutralizowac
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 tak tak Brynia Reklama dzwigna handlu, a bylby idealny na dojazdy do proacy. Na warszawskie warunki po prostu super. Tylko ten glupi ogranicznik predkosci trzebaby zneutralizowac Podłączysz się VAGiem i zdejmiesz
Gregu Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 wrazie co to do Rogala się podleci, on napewno coś wyczaruje
poziek Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Ja to bym od razu kompresorek zapodal i nitro strzal na przewody elektro :evil:
SebMis Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17960.0.html Zobaczcie dzisiaj Brynię w TVN Turbo trochę po was pojechali brynia czemu nie zafarbowałaś odrostów
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 brynia czemu nie zafarbowałaś odrostów hehe, Ty to potrafisz kobiecie komplement strzelić
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 hehe, Ty to potrafisz kobiecie komplement strzelić Sebek to ma podejście do kobiet co ??!!
Motor Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 No nie mogę Brynia Ty nasza Gwiazdo :>
angela Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17960.0.html Zobaczcie dzisiaj Brynię w TVN Turbo Brynia :oklaski:....
poziek Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 oczekuje a wrecz wymagam abu jutro było to na youtoubie !!!! obok fotki Bryni u mnie na pulpicie będę miał jeszcze filmik do tego :drool:
T-żółw Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 hehe, Ty to potrafisz kobiecie komplement strzelić Sebek to ma podejście do kobiet co ??!! znam i nie tylko ja, lepszego mistrza, dyskretny i romantyk zarazem :polew:
SebMis Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 ale mimo wszystko Brynia w telewizji wygląda zawodowo (na żywo też ) jesteś fotogeniczna i nadajesz się do mediów takie małe przymilania się, lub jak kto woli komplement
Rekomendowane odpowiedzi