Lukas Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 bo ma już tam darmowe wizyty i może zabrać 8 znajomych a taki był grzeczny chłopak ale rozstania zmieniaja ludzi Q wyjechala to przeciez nie bedzie siedzial w celibacie
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Poziu ty to jestes pierwszy na liscie bo musisz uzyc swojej złotej karty Klubowej zebysmy mieli znizki Masz nieświeże informacje - poziek nie potrzebuje już złotej karty, bo ma już tam darmowe wizyty i może zabrać 8 znajomych Trzeba tylko zrobić listę. Ośmiu znajomych tak. no to mamy juz dwie osoby Ja i Angela, później Wiciu, Motor(który za te naprawy też powinien mieć darmowy wstęp ), pewnie Malik i jeszcze mamy wolne miejsca, kto sie deklaruje?
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ośmiu znajomych tak. no to mamy juz dwie osoby Ja i Angela, później Wiciu, Motor(który za te naprawy też powinien mieć darmowy wstęp ), pewnie Malik i jeszcze mamy wolne miejsca, kto sie deklaruje? Ja mogę iść - tak dla towarzystwa
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ośmiu znajomych tak. no to mamy juz dwie osoby Ja i Angela, później Wiciu, Motor(który za te naprawy też powinien mieć darmowy wstęp ), pewnie Malik i jeszcze mamy wolne miejsca, kto sie deklaruje? Ja mogę iść - tak dla towarzystwa Widzę, że Lukas tez wyraża ochotę, więc zostało tylko jedno miejsce
Italiano Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No to ja też się piszę na wypolerowanie rurki futerkiem.
Lukas Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No to ja też się piszę na wypolerowanie rurki futerkiem a to my mamy sami ja polerowac
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No to ja też się piszę na wypolerowanie rurki futerkiem a to my mamy sami ja polerowac No Lukasku ty pierwszy, pokażesz co potrafisz, a my będziemy Cie dopingować
wit.s Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No to ja też się piszę na wypolerowanie rurki futerkiem a to my mamy sami ja polerowac Moment. Ustalmy najpierw o której rurce i którym futerku mówimy? Potem się zastanowimy kto i co polerował będzie.
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Moment. Ustalmy najpierw o której rurce i którym futerku mówimy? Potem się zastanowimy kto i co polerował będzie. A co tu ustalać - wiadomo o jaką i czyją rurkę chodzi oraz jakim i czyim futerkiem
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Robi się ciekawie...
angela Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Moment. Ustalmy najpierw o której rurce i którym futerku mówimy? Potem się zastanowimy kto i co polerował będzie. A co tu ustalać - wiadomo o jaką i czyją rurkę chodzi oraz jakim i czyim futerkiem ......bo wy to wszystko od razu byscie chcieli ustalac....zero spontanicznosci z waszej strony
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 ......bo wy to wszystko od razu byscie chcieli ustalac....zero spontanicznosci z waszej strony Dlatego nie ma co ustalać - wiadomo co i jak, a w razie czego rzeczywiście spontanicznie się resztę dosztukuje
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 ......bo wy to wszystko od razu byscie chcieli ustalac....zero spontanicznosci z waszej strony Dlatego nie ma co ustalać - wiadomo co i jak, a w razie czego rzeczywiście spontanicznie się resztę dosztukuje Tym samym prawie wszystko mamy juz ustalone
hornet Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 ......bo wy to wszystko od razu byscie chcieli ustalac....zero spontanicznosci z waszej strony prawda .... i tak zawsze z ustaleń coś się zmienia ale spontan jest spontan
angela Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Tym samym prawie wszystko mamy juz ustalone prawie wszystko.....zapomnielismy o najwazniejszym.......o terminie......
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 prawie wszystko.....zapomnielismy o najwazniejszym.......o terminie...... Najlepiej zaraz po spociku
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 prawie wszystko.....zapomnielismy o najwazniejszym.......o terminie...... Najlepiej zaraz po spociku Miał być weekend. I najlepiej wszyscy bez autek.
krzyniek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 prawie wszystko.....zapomnielismy o najwazniejszym.......o terminie...... Najlepiej zaraz po spociku po spociku, to może od razu spota tam zrobić tyle że jest jeden minus prawie wszyscy będą autkami i wtedy nie będzie
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 po spociku, to może od razu spota tam zrobić tyle że jest jeden minus prawie wszyscy będą autkami i wtedy nie będzie To damskie grono zadeklaruje się do prowadzenia autek i pozostałych porozwozi - będzie git :polew: Pewnie zaraz dostanę :bicz3:
krzyniek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 pewnie dostaniesze wieksze baty niż tylko taki jeden :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi