T-żółw Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 apsik...mozna isc spokojnie spac
poziek Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 W PiSdu Andrzeja nie ma w sejmie.... Wszystkie d*py są teraz moje !! :th:
Norbi Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Nikogo w pracy nie ma czy co
angela Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Jestesmy....ale ciezko pracujemy Ja troche sie zalamalam....bo wczoraj mialam lekkie bum..... ;( No i teraz musze auto doprowadzic do stanu uzywalnosci....
wit.s Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Jestesmy....ale ciezko pracujemy Ja troche sie zalamalam....bo wczoraj mialam lekkie bum..... ;( No i teraz musze auto doprowadzic do stanu uzywalnosci.... No, co Ty? Opowiadaj co się stało, co trzeba Ci pomóc i komu wpieprzyć?
lukaszr Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No, co Ty? Opowiadaj co się stało, co trzeba Ci pomóc i komu wpieprzyć? Wiciu, Ty to byś tylko wszystkich lał. A wyglądasz na tak ułożonego i spokojnego
angela Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No tak Wiciu....pierwsza kolizja.... niestety ........i na dodatek z mojej winy...... takze widzisz......jak juz komus wpieprzyc to tylko mi......
KICHOL Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Jestesmy....ale ciezko pracujemy Ja troche sie zalamalam....bo wczoraj mialam lekkie bum..... ;( No i teraz musze auto doprowadzic do stanu uzywalnosci.... No, co Ty? Opowiadaj co się stało, co trzeba Ci pomóc i komu wpieprzyć? Witek to wszystko przez ciebie......a poświęcenie samochodów przez kapelana klubu było???? NIE a świete obrazki rozdałeś??????Nie no to kogo chcesz bić????
Flyer Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No tak Wiciu....pierwsza kolizja.... niestety ........i na dodatek z mojej winy...... takze widzisz......jak juz komus wpieprzyc to tylko mi...... Opisz dokladniej co i jak.
Motor Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No tak Wiciu....pierwsza kolizja.... niestety ........i na dodatek z mojej winy...... takze widzisz......jak juz komus wpieprzyc to tylko mi...... Angee nic się nie martw :th: JESTEŚ CAŁA skończyło się na lekkiej stłuczce ... raczej... Auto się odpicuje
Kaśka Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No tak Wiciu....pierwsza kolizja.... niestety ........i na dodatek z mojej winy...... takze widzisz......jak juz komus wpieprzyc to tylko mi...... Angee nic się nie martw :th: JESTEŚ CAŁA skończyło się na lekkiej stłuczce ... raczej... Auto się odpicuje Motor na pewno jak zawsze służy pomocą. :> A jak potrzeba to pewnie inni tez pomoga, jak cos ode mnie Ci może pomóc to nie zastanawiaj sie tylko wal.
lukaszr Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Motor na pewno jak zawsze służy pomocą. :> A jak potrzeba to pewnie inni tez pomoga, jak cos ode mnie Ci może pomóc to nie zastanawiaj sie tylko wal. Oczywiście, że pomogą, nawet jak trzeba będzie przytulić i pocieszyć :>
Norbi Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No Angie zanim Cię zleję musze wiedzieć co i jak Pucuj się
lukaszr Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No Angie zanim Cię zleję musze wiedzieć co i jak Pucuj się Następny pierwszy do lania - przytuliłbyś koleżankę z klubu i pocieszył, a nie od razu klapsy na goły tyłek
Norbi Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No Angie zanim Cię zleję musze wiedzieć co i jak Pucuj się Następny pierwszy do lania - przytuliłbyś koleżankę z klubu i pocieszył, a nie od razu klapsy na goły tyłek Zaraz potem się poprzytulamy rzecz jasna
angela Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 No kurcze dobra.....ale nie krzyczcie na mnie........ Poprostu nie zauwazylam goscia.....zmienialam pas no i stalo sie.....troche sie o niego obtaralam.... Na szczecie jakis powaznych.....wgniecen nie ma......przednie drzwi mam porysowane.......tylne to samo...no i troche wgniecione, listwy poodpadaly.....nadkole pocharowane.....i tylna felga porysowwana..... Dobrze, ze nic wiecej.....bo bylam 350km od wawy......a tak chociaz przyjechalam na wlasnych kolach
Flyer Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Felge dasz do renowacji za 50-100zl i bedzie jak nowka, takze nic nie boj. Dobrze, ze nie ma zadnych wiekszych uszkodzen - takie przerysowane i lekkie powginanie to robota bez szpachli, wiec jest spoko.
Smoczyca Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Angela cóż .... Zdarza się .... ważne, że Tobie nic nie jest ... no i z tego co mówisz to tylko lekkie zadrapanie niuni. Nic z czym, nie można by było sobie poradzić. Sama się przyznam że miałam jakiś tydzień temu podobną sytuację na Armii Krajowej, koleś jechał Pandą z lewej a te pandy takie małe że go nie zauważyłam Panda mała, ale krzykliwa, tak "trąbnął", że zdążyłam odbić. Wracając do tematu, nie ma się czym przejmować. Koledzy i Koleżanki pomogą : )
poziek Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Felge dasz do renowacji za 50-100zl i bedzie jak nowka, takze nic nie boj. Dobrze, ze nie ma zadnych wiekszych uszkodzen - takie przerysowane i lekkie powginanie to robota bez szpachli, wiec jest spoko. bez szpachli?? ze nieby jak?? na co2 czy wyciganie wgnieceń ciekłym azotem?? Angee nie przejmuj się, auto od tego jest ono, ono jest od tego, od tego jest
Flyer Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Tfu, troche mi sie pojebalo, mialem co innego na mysli
Rekomendowane odpowiedzi