T-żółw Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Motorkowi[/b] będą ręce grabiały przy robocie zrobimy zrzute na jkaies cieple bezpalczaste rekawice :>
lukaszr Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 zrobimy zrzute na jkaies cieple bezpalczaste rekawice :> Na ORLENIE są rękawiczki - takie foliowe - też będzie git
Reggi Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 zrobimy zrzute na jkaies cieple bezpalczaste rekawice :> zróbcie zestaw + skarpetki A na spotkach to jakiś parking kryty czy stoicie pod chmurką ?
lexpar Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Zapytajmy Motora toć to on sie męczy na każdym spocie
angela Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Te fioletowe to na zime jak znalazl dla Motora
lexpar Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 W takich cudeńkach to do restauracji się chodzi
lukaszr Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Te fioletowe to na zime jak znalazl dla Motora Nie no, nie róbcie siary chłopakowi - bez przesady. Aczkolwiek ja do zestawu bym jeszcze dorzucił czerwoną torebkę
lexpar Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Lepiej faktycznie dajmy mu spokój, bo nastepnym razem nie będzie miał swojej cudownej walizeczki
angela Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Aczkolwiek ja do zestawu bym jeszcze dorzucił czerwoną torebkę No wiesz LukaszkuR wszystko da sie zrobic...... kupimy czerwony spray i pomalujemy mu walizeczke
lukaszr Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 No wiesz LukaszkuR wszystko da sie zrobic...... kupimy czerwony spray i pomalujemy mu walizeczke Ale to nie będzie to samo co torebeczka - ja uważam, że można kupić większą żeby ta walizka się zmieściła. Będzie chłopak zadowolony :>
angela Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 No wiesz LukaszkuR wszystko da sie zrobic...... kupimy czerwony spray i pomalujemy mu walizeczke Ale to nie będzie to samo co torebeczka - ja uważam, że można kupić większą żeby ta walizka się zmieściła. Będzie chłopak zadowolony :> no ba.....i to jak
lexpar Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Oj Angela, tylko w tej czerwonej walizeczce nie będzia miał miejsca na żaróweczki
angela Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Spoko....spoko......juz ja sie postaram,zeby mu miejsca na wszystko starczylo..... Kupimy mu mega walize....
Italiano Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Spoko....spoko......juz ja sie postaram,zeby mu miejsca na wszystko starczylo..... Kupimy mu mega walize.... A czy nowe drzwi i progi zmieszczą się do tej walizecki??
krzyniek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 ej tylko bez fochów :gwizdanie: za tydzień napewno będę czy dobrze czytam że za tydzień w promce?
Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 ej tylko bez fochów :gwizdanie: za tydzień napewno będę czy dobrze czytam że za tydzień w promce? To taki żart, nie ruszamy sie na razie z FW, bo w promenadzie to nas wywieje, jest juz za zimno na otwarte przestrzenie.
wit.s Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 A czy nowe drzwi i progi zmieszczą się do tej walizecki?? (...) Kopiesz gniazdo szerszeni
Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Wiciu jaki ty masz ładny fioletowy kolorek
Gość MorgothV8 Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 A o co chodzi z tymi kolorami, bo widzę że jestem nie na czasie...
Flyer Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 wit.s dosiadl sie poprostu do koryta
Rekomendowane odpowiedzi