hornet Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Ale już sporadycznie :polew:
poziek Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 przypominam o polarkach :th:
lukaszr Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 I nie zakładać stringów bo po nereczkach za bardzo wieje Stringi są na czasie - a Tobie chyba Poziek miał takie przywieźć w prezencie ?? Poziek chyba nie zapomniałeś ??
angela Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 I nie zakładać stringów bo po nereczkach za bardzo wieje Stringi są na czasie - a Tobie chyba Poziek miał takie przywieźć w prezencie ?? Poziek chyba nie zapomniałeś ?? Ciekawe czy Poziek sie wywiazal z zadania..... Bo z tego co pamietam to mialy byc koronkowe
KICHOL Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Ciekawe czy Poziek sie wywiazal z zadania..... Bo z tego co pamietam to mialy byc koronkowe Poziek zawsze dotrzymuje słowa..... przez dwa dni nie odbierał telefonu a z tego co mi ludzie powiedzieli to COŚ szydełkował.......
hornet Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 "Mordo Ty Moja " ....wieki Cię nie widziałem ......... co do stringów to podobno miały być różonwe ??
angela Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Ciekawe czy Poziek sie wywiazal z zadania..... Bo z tego co pamietam to mialy byc koronkowe Poziek zawsze dotrzymuje słowa..... przez dwa dni nie odbierał telefonu a z tego co mi ludzie powiedzieli to COŚ szydełkował....... Nie ma to, tamto...trza chlopaka pochwalic za.....zdolnosci.... :oklaski:
poziek Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Sprawy stingów pozostawcie tylko i wyłącznie Bryni i mnie My to załatwimy we dwoje
KICHOL Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 no ładnie było, ale się działo, najbardziej podobała mi sie walka na kiełbasy a ty Norbi jak do domu dojechałeś????? samochód jeszcze stoi u Pozia.
Norbi Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 no ładnie było, ale się działo, najbardziej podobała mi sie walka na kiełbasy a ty Norbi jak do domu dojechałeś????? samochód jeszcze stoi u Pozia. a nie wiem
hornet Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Tylko nie mówcie że Pozia zgubiliście ...... Brynia jak Ty czegoś nie popsujesz to to zgubisz :polew:
Norbi Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Byłem odebrać eSe, Poziek nie wygląda Oniak nie żyje
hornet Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Byłem odebrać eSe, Poziek nie wygląda Oniak nie żyje :polew: o f*ck
wit.s Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Eeeeeeeeee tam, za to wczoraj błyszczeli
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Eeeeeeeeee tam, za to wczoraj błyszczeli Nooooooooooooooooooooooo, aż łuna się nad/za nimi ciągnęła
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 ojej........ Żyjesz biedaku ?? I tak dobrze, że wystarczyło Tobie siły na wystukanie tych 4 znaków i kilku kropek na klawiaturze
Norbi Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Nasz na maxa ztjuningowany :> szef to żyje?
Rekomendowane odpowiedzi