Lukas Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Kulig jak bedziesz RSem i beda jazdy probne bedzie spot w Srode
Gość kulig Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 :>[br]Dopisany: 29 Październik 2007, 12:30 _________________________________________________Jednak zmiana planow jestem w wawie w piatek od poludnia wiec jak cos i ktos chetny mozemy sie umowic bede w okolicy Galarii Mokotów...
malik Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 :>[br]Dopisany: 29 Październik 2007, 12:30 _________________________________________________Jednak zmiana planow jestem w wawie w piatek od poludnia wiec jak cos i ktos chetny mozemy sie umowic bede w okolicy Galarii Mokotów... No to jak? Robimy dodatkowego spota w piątek na najwyższym parkingu Galerii Mokotów? Ja się piszę
poziek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Też się pisze na piątek...tylko na najwyzsze piętro będe długo wjeżdzał... dla wtajemniczonych - mam już wszystkie takie same oponki i nic nie obciera
malik Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Dobra ale bez wódki hyhy Spoko, przywiozę Jasia Wędrowniczka.
wit.s Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Niestety mnie nie ma. Nawet nie wspominajcie o alkoholu - córki przyjaciołom nie codzień się rodzą, ale nie poprawia to mojego samopoczucia
poziek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 ale Wiciu mnie się jeszcze nic nie urodziło :tongue4:
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No to jak? Robimy dodatkowego spota w piątek na najwyższym parkingu Galerii Mokotów? Ja się piszę I ja, i ja, i ja :>
angela Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No niestety mnie tez nie ma w piatek... A szkoda bo fajnie by bylo, poznac kolezanke........no i obejrzec furke.... Jakby nie bylo.......nie czesto zdarzaja nam sie takie odwiedziny.....RS :th: Wiciu kiedy lecisz na Tarnow?
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Jakby nie bylo.......nie czesto zdarzaja nam sie takie odwiedziny.....RS :th: I jeszcze z kobietą na pokładzie
angela Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Jakby nie bylo.......nie czesto zdarzaja nam sie takie odwiedziny.....RS :th: I jeszcze z kobietą na pokładzie No to mialam na mysli Lukaszku
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No to mialam na mysli Lukaszku Ja też nie miałem tego na myśli
Kaśka Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 A ja tak zupełnie OT. Kupiłam dzisiaj "słodką Anię" jest rewelacyjna
wit.s Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 ale Wiciu mnie się jeszcze nic nie urodziło :tongue4: To czyje ja opijałem
hhacek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 jurto bede w wawce moze uda mi sie wpasc na chwile na spota z bratem
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 O Łukaszek coś Ci ostatnio koncentracja siada :gwizdanie: Ale mam nadzieję że już przeszły Ci -y do mojej osoby. Przysiegam poprawię się :> Oj Aneczka, nic mi nie siada. Jeżeli chodzi o przechodzenie to na chwilkę tak, ale ...
Flyer Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 jurto bede w wawce moze uda mi sie wpasc na chwile na spota z bratem Dawaj dawaj na spota, powspominamy Kaletke
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Poziowe to się urodzi opiero za 9 m-cy trochę podobne do Pozia a trochę do ..... Helmuta O kurde, może wyjść ciekawa kombinacja - tym bardziej, że Poziek był taki brutalny A Wiciu będzie Dziadkiem
Kaśka Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Poziowe to się urodzi opiero za 9 m-cy trochę podobne do Pozia a trochę do ..... Helmuta O kurde, może wyjść ciekawa kombinacja - tym bardziej, że Poziek był taki brutalny A Wiciu będzie Dziadkiem Niezła kombinacja zapowiada się na przyszłość
Rekomendowane odpowiedzi