krzyniek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A4-team - udany wypad Gratulacje, ja niestety poległem (ponad 38stopni gorączki) szkoda że vag_a nie można podłączyć i błędów wykasować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 mam nadzieje się je przeniesie na parking w Jankach Tego to sie raczej nie doczekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A4-team - udany wypad Później dopiero się zaczęło dziać......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 gdzieś jeszce uderzyliście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Czy on zawsze takie zmory musi wybierać? feeeeeeeeeee Flyer odebrałeś już oponki ze Słomczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A4-team - udany wypad Później dopiero się zaczęło dziać......................... No to już wiadomo gdzie was pognało ...hehe A ja w Whitestoku ...zima jak wuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Flyer odebrałeś już oponki ze Słomczyna? Tak, bylem w zeszly weekend Jakbys byl na spocie, to bys mial okazje obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 gdzieś jeszce uderzyliście?? No no, oczywiście. Do domu zawinołem dowiózł poźkowóz przed 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 gdzieś jeszce uderzyliście?? No no, oczywiście. Do domu zawinołem dowiózł poźkowóz przed 4 To dobrze, że sie zebrałam wcześniej, bo nie dałabym rady tak długo z wami balować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A4-team - udany wypad Później dopiero się zaczęło dziać......................... Zaczeło zaczeło Poziek nawet fotke zarobił na Siekierkowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tosik zminiaj avatara na ten tychmiast :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Idźcie do Sofii to będzie 60 lasek na 6ciu chłopa Nie licząc bramkarzy, a wliczając Babcie Klozetową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wyjście po maksie udane. Dzięki wszystkim za przybycie. Fotka cyknięta na moście Siorka cieszyła się jazdą Grupa obecna na mazowieckiej: czy ktoś z was wziął dla mnei numer od Justyny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wyjście po maksie udane. Dzięki wszystkim za przybycie. Fotka cyknięta na moście Siorka cieszyła się jazdą Grupa obecna na mazowieckiej: czy ktoś z was wziął dla mnei numer od Justyny?? To nie masz ?? :wallbash: Panie lipa jak sobi enie załatwiłeś..... no no ale możliwa była. Fotka pódzie na siostrę więc już nigdy z nami nie wjdzie. Szkoda że Norbiasty się zmył - podejrzewam iż przetrzpałby połowę tych "futerek" co byłu na mazowieckiej :kox: Może ktoś przypomni co w siebie wlewaliśmy bo było git ale jakoś ucikło z pamięci ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Fakt drineczki były za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Fakt drineczki były za***iste Nie tylko drineczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 oczywiście nie zapomniałem - królem parkietu była osoba w śnieżnobiałym polo z logiem klubu A4 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 oczywiście nie zapomniałem - królem parkietu była osoba w śnieżnobiałym polo z logiem klubu A4 :polew: :polew: Dzyndzlu to wszystko Twoja wina !!! Zemsta, leniwą jest ale nagna Cię w moje sieci :bicz3: :bicz3: Z drugiej strony może i lepiej że nie miałeś bo pewno łatwiej byłoby Cię doszukać jak chodziłeś po dachu tej hondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi